Tudom, gyakori, sokszor ismételt, és béna kérdés: Csúnya vagyok?
Egyszer amikor még szerettem magam neveztem egy szépségversenyre,de elutasították a kérésemet,mert azt mondták hogy túl csúnya vagyok ahhoz hogy bevegyenek a versenybe.
Mivel műszaki analfabétának nyilvánítottam magam,ezért nem biztos hogy be jön a kép,ha nem akkor megpróbálom újra:
ezt nagyon megszerkesztettem: [link]
és végül: [link]
Csúnya vagyok?
Szerintem nagyon szep vagy, de tulsagosan meg van szerkesztve az osszes kep, olyat mutass ami teljesen effect-mentes, meg egesz alakosat is hogy latszodjanak az aranyok:)
De szerintem messze átlagon felüli vagy.
16l
a saját hülyeség meiatt vannak ennyire megszerkesztve,nem szeretem már magam, nem szeretem az ambereket,félek hogy bántanak, testileg,lelkileg.
köszönöm hogy szépnek tartatok.
majd ha rájövök hogyan is kell,akkor teszek fel új képet,amin teljesen rajta vagyok,habár az alakommal nincs bajom,vékony vagyok,túlságosan is.nekem nem baj.ezt az egyet talán még szeretem is magamon.
Csak annyit mondhatok, jó hülyék voltak azok a szépségverseny-szervezők. Szép vagy. Kicsit mangásra vetted a figurát, de jól áll, főleg hogy vékony is vagy hozzá.
Csak ne vidd túlzásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!