Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv. Új hajat szeretnék, és...

Üdv. Új hajat szeretnék, és ötletem is van. Viszont nem tudom mennyire állna jól?

Figyelt kérdés

[link] thegloss.com/wp-content/uploads/2014/07/Neymar-Brazil-World-Cup-2014.jpg

Szóval, ez a haj nagyon tetszik. És az ehhez hasonló, oldal felnyírt aztán középen zselézett\avagy hajlakk (al) \ belőtt hajak. Viszont a probléma az, hogy elég kerek fejem van. Szerintetek hogy állna egy ilyen, vagy az általam leírt haj? Esetleg megtudnátok mondani hogy kerek fejhez milyen haj áll jól? :)

2014. aug. 7. 23:59
 1/5 A kérdező kommentje:
2014. aug. 8. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Igen, tudjuk, manapság mindenki ilyen hajat akar akinek semmi egyénisége nincs... nem, neked sem fog jól állni. Kerek fejhez sem, ovális fejhez sem áll jól.

Kerek fejhez ilyesmi rövid jó lehet: [link]

A lényeg hogy ne legyen túl rövid... ne lapuljon a fejedre, ne legyen felnyírva.

2014. aug. 8. 00:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Hmm..:) Ha te mondod, biztosan úgy van, de azért jó tudni hogy nincs egyéniségem. Bár nem láttam még senkin ilyen hajat ;) Azért köszönöm a választ, amit linkeltél pedig egész jól néz ki.
2014. aug. 8. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Ez a haj szerintem mindenkin röhejesen áll, szörnyű.
2014. aug. 8. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szerintem király lenne az a haj! Bár nem tudom hogyha kerek arcod van akkor milyen lesz összhatás azt Neked kell tudnod. De ha Neymaros hajat szeretnél vagy olyanod lesz mindenki imádni fogja!! :) Én is lány vagyok <3
2014. aug. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!