11/37 anonim válasza:
Már majdnem sírtam hogy egy pénisz lesz a képen, de köszönöm hogy megkíméltél eme megrázkódtatástól (és most valószínület ezután egy csomó-csomó privátot fogok kapni, ámen)
Pocakodon lehetne mit csiszolni, csinálj felüléseket naponta és az étrendeden is változtass..
Amúgy nincs semmi baj, aranyos, kissé teltebb lánynak tűnsz.
Azért azt a tükröt sem ártana kicserélni ;)
12/37 A kérdező kommentje:
Olyan csúnya vagyok hogy belenéztem és eltört..Nembírta a hájas testem látványát se, lehet ezvolt a baj.:D
2014. aug. 5. 23:57
13/37 anonim válasza:
Ja hogy bikini :D oké akkor sorry. Talán kicsit kislányos a bikinid de nem rossz
14/37 anonim válasza:
De hülye vagy :D tudod mit? haggyuk a tükör témát :D So sexy vagy nyugodj meg, a cuki bikiniddel együtt
15/37 anonim válasza:
Pont elég nagyok a melleid, hogy eltereljék a figyelmet a ronda bikiniről, meg a rossz tartásodról. Ha a feneked is formás, akkor hátulról sincs probléma.
16/37 anonim válasza:
A felülés semmit sem ér erre.
Amúgy a bikini szerintem kislányos.
17/37 anonim válasza:
Ott a 2. képen...mintha terhes lennél.
18/37 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki bár szerintem nem a legjobb választás. Én is viszonylag nagyobb méretekkel rendelkezem melltájékon és ha sokáig van rajtam nyakba kötős melltartó/bikini baromira fáj tőle a nyakam.
20/37 anonim válasza:
az alakod se rosz am, keveset vacsizz azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!