Mit csináljak h kicsit idősebnek vagy éppen a koromhoz képest nézzek ki? tovább lent
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.és ha megkérdezik a koromat 16 évesnek hisznek..pedig tényleg jo stilusaom van mások szerint plázákba vásárolok ruhákat meg ahol találok olyat ami tetszik..de egyszerűen 16 évesnek néznek a 18 helyett .mit tegyek ?2014. aug. 4. 19:20
1/3 anonim válasza:
Én 26 leszek, dohányboltba személyi, üzletbe ha alkohol, személyi, mikor meglátják a '88-as születésem, csak bámulnak.
Az a 2 év, amennyivel téged kevesebbnek néznek, az semmi. Majd ha később is így lesz, nem hátrányként fogod megélni.
2/3 anonim válasza:
miért probléma ez neked? :S szerintem nem kellene... :)
3/3 anonim válasza:
Ne problémázz ezen. Pár év, és örülni fogsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!