Ezen az oldalon minden lány vékony?
Figyelt kérdés
Tegnap épp belebotlottam egy kérdésbe, miszerint valaki tudni szerette volna a lányok súlyát, és meglepődve láttam, hogy mindenki 50 körülire állította be a súlyát. De ha ez így van, akkor mégis miért van sok olyan kérdés, hogy "Szerintetek kövér vagyok?" stb. Nem kell egyből letámadni, puszta kíváncsiságból kérdezem.2014. aug. 4. 18:04
11/21 anonim válasza:
8-as erre nem lennék olyan büszke.
12/21 anonim válasza:
168 cm, 48 kg. elvileg "sovány" vagyok, de nem tudok hízni, bármit és bármennyit eszem. jól érzem magam így. sportos alkat vagyok, szóval minden oké:d
13/21 anonim válasza:
Volt itt már jópár kép amin elég nagydarab csaj volt... bőven vannak kövérek.
14/21 advanced válasza:
óhh hát igen. szupermodell itt mindenki. :) mint én is. :) hosszú lábaim, kockás hasam, meg ami kell.
150cm / 58 kg. :p azt nektek !!! én ne tagadok le 10 kilot :p.
15/21 anonim válasza:
Gondolom a kövérek nem válaszolnak szívesen ilyen kérdésekre.
16/21 anonim válasza:
Én nem vagyok vékony. :D Meg 50 körül se vagyok. De sosem tudhatod, hogy ki ír igazat, és ki nem. :D De akkor úgy néz ki, a válaszolók körében ez az átlagos testtömeg. De a "kövér vagyok" kérdések egy részét is 50 kiló körüliek rakják ki, akik nem tudják, mi az a sport, és kevés kilóval is plöttyedtek, ezért hiszik azt, hogy fogyniuk kell. De nagyobb darab lányok/nők is szoktak ilyen kérdést feltenni. Habár én nem értem, ezt miért kell ilyen oldalakon kérdezgetni, hát nincs otthon tükör?
17/21 anonim válasza:
ma 19:06
Nézőpont kérdése.
Túl egy szülésen, 25 kg mínusz után, 38-as ruhamérettel am köszönöm jól vagyok, bár én a kérdésre válaszoltam, és nem büszkélkedtem. De attól, hogy nem vagyok vékony, abszolút nem érzem magam rosszabbnak, mert nem vagyok 45-50 kg.
19/21 anonim válasza:
Én tényleg 173 cm és 53 kg vagyok...jah, és a hajam is hosszú és egyenes, de tuti kamuzok...
20/21 anonim válasza:
Én 49 kg vagyok és 174 cm és utálom az egyenes hajat,nekem göndör van.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!