Ezen az oldalon minden lány vékony?
Figyelt kérdés
Tegnap épp belebotlottam egy kérdésbe, miszerint valaki tudni szerette volna a lányok súlyát, és meglepődve láttam, hogy mindenki 50 körülire állította be a súlyát. De ha ez így van, akkor mégis miért van sok olyan kérdés, hogy "Szerintetek kövér vagyok?" stb. Nem kell egyből letámadni, puszta kíváncsiságból kérdezem.2014. aug. 4. 18:04
2/21 anonim válasza:
Vagy csak épp a kövérebbek nem szeretnek "dicsekedni" a súlyukkal.
3/21 anonim válasza:
Persze, hogy vékony.
Amit még nem tudhatsz:
- Minden pasinak 20+ centis f*rka van
- Minden nőnek hosszú egyenes haja
- Este 10től jönnek a "valaki ismerkedni" kérdések zsinórban
- A srácok többsége milfet akar magának
- Mindenkinek nagyok az elvárásai
- Ha nem tudod használni a googlet, kérdezz itt
4/21 anonim válasza:
Nem láttam azt a kérdést, de önmagában a súly nem minden.
Én mondjuk 64 kilósan is karcsú vagyok a 177 centimhez, és épp egy kilón múlik, hogy a testtömeg indexem alapján a "normál" tartományban vagyok, nem pedig a soványban.
5/21 anonim válasza:
45 kg vagyok 162 cm-es magasságomhoz. Szóval én hízhatnék egy kicsit.
7/21 anonim válasza:
Nyilván aki büszke a súlyára, vagy minimum nem szégyelli, az kommentelt oda, aki meg nem akarja bevallani mert a nagy súlycsökkentő ceremóniája közepén van, az nem fogja odaírni hogy 70,80,90kg vagyok, főleg ha előtte tízen írták hogy 50kgsak.
8/21 anonim válasza:
Nem láttam azt a kérdést...
De 165/65... Tehát NEM :D
9/21 anonim válasza:
167/58 én se láttam tegnap, bomba jó alakom van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!