Nektek tetszenek az agyonszolizott lányok?
Most komolyan, mi a jó abba, ha négerre szolizzák magukat?
Ennyire akarnak hasonlítani az afrikaiakra? Pedig azok aztán nem egy szép nők.
Nekem speciel a természetes külső tetszik. Főleg a fehér bőr a nyerő nálam. A fehér bőrű lányok a legszebbek.
KInek jön be egyáltalán ez a néger-divat?
a második már csak azért sem tetszik, mert amolyan k.rvás
nekem nem tetszenek a k.rvás lányok
és de, agyon van szolizva, nézd már meg milyen barna a bőre...
a kép nem sötét, a csaj bőre a barna
a szája kiemelkedik a barna környzetből, ettől szoktam a legjobban undorodni, ugyanis a szolis lányoknál annyira barna a bőr, hogy a piros száj kiemelkedik és olyan undi. :D mint a képen is látható
Én lány vagyok, de nem szeretem az agyonszolizott, narancsos bőrt, de mostanában sajnos egyre több fiú is elkezdte ezt a hülyeséget.
A természetes barna, kreolos bőr szép, ahogy a hófehér is, de ez a szolis nagyon nem jön be.
Ja, és a képen szereplő szolizott lány még enyhe eset, legalább barna a haja, de amikor egy szőke/vörös hajú ember tesz ilyet...
Az utóbb kifejtett véleményed a második lányról mindent elárul rólad.
És ezt a legkevésbé sem jó értelemben mondom.
(egy porcelán bőrű lány)
te valószínűleg abba a csoportba tartozol kedves utolsó, amelyikben a második képen lévő lány is benne van :)
nem tekintem túlságosan nagyra ezeket a nőket :)
Arra célzol, hogy habár nem szolizok, tuti, hogy úgy nézek ki, mint egy qrva?! Hmmm..
Épp az imént írtam, hogy nem, de hát fuck logic..
fuck logic? :D
ha külsőleg nem is vagy szolis, belülről biztos az vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!