Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy 12-13 éves lány jelenle...

GeorgeJ kérdése:

Ha egy 12-13 éves lány jelenleg nem valami tetszetősen néz ki . (? )

Figyelt kérdés
....viszont nem is ad magára (Nem öltözködésbe) Akkor később lehet belőle úgy mond szép lány/nő? Jó ez hülyén fogalmaztam meg mert a szépségnek több alternatívája van de gondolom értitek.Ki fejezem magam pontosabban csúnyácska de lehet belőle bombázó majd olyan 17-18 évesen és hogyan vegyem rá arra hogy adjon magára ? Mert tudom itt a serdülő kor amin én is át estem de magamon nem tapasztaltam semmi változást.(és előre elnézést ha primitíven fogalmaztam valamibe )

2014. aug. 2. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyjad békén, és fogadt el amilyen. Ne akard megváltoztatni. Ha úgy neki jó, akkor ne zaklasd ezzel
2014. aug. 2. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint 12 évesen nem nagyon foglalkoztam a külsőmmel, nem érdekelt, hogy szétáll a hajam, vagy le van kopva a körmömről a festék meg ilyesmi.. Most 15 éves vagyok és nagyon is adok magamra, érzem, hogy gáz, ha lekopott körmökkel megyek valahova, szóval mindig megcsinálom, ahogy a hajamat is, szeretek illatos lenni. Szerintem változhat, ha ilyen a helyzet, mint nálam volt. :) Az meg, hogy hogyan vedd rá, hát... ha a barátnője vagy az anyukája vagy (mert hát ez ugye nem derült ki a kérdésből), akkor csinálj vele csajos napokat, tegyetek arc és hajpakolást magatokra, esetleg sminkeld ki szépen, szolidan, vasald ki a haját, ilyesmi. Hátha megtetszik neki. Sok sikert! :)
2014. aug. 2. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Idősebb ismerőse vagyok úgy mond kereszt apa szerepet töltöm be
2014. aug. 2. 21:00
 4/9 anonim válasza:
Simán lehet belőle bombázó...én 12-13 évesen deszkás cuccokban jártam, és deszkáztam is persze, meg fociztam, 15-16 éves koromra ezt kinőttem, elkezdtem foglalkozni a külsőmmel, és azóta is így teszek, és többször megkaptam, h igazi bombázó vagyok, nőktől is és férfiaktól is!
2014. aug. 2. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

12-13 évesen én egy igénytelen szakadt fiús csaj voltam akit mindenki csúfolt és utált... 18 évesen meg már körberajongtak a pasik. Sokat változtam nagyon.

Rávenni senkit nem lehet a változásra, majd változik ha úgy érzi az kell neki.

2014. aug. 2. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én úgy 15 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a kinézetemmel. Addig... pff.

Viszont szerintem ezt a "hogyan vegyem rá" dolgot felejtsd el. Akár fejre is állhatsz, amíg magában nem születik meg az a döntés, hogy jól akar kinézni, tök mindegy mivel próbálod rávenni. Viszont mivel kamaszodik, jó eséllyel elmarod magad mellől a csajt, ha irányítani akarod.

2014. aug. 3. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit jelent itt az, hogy nem ad magára. Értelmes 12-13 éves lány az még gyerek, sztem nem azzal foglalkozik, hogy júúúúúj, bombázó legyen meg illegesse magát a pasik előtt. Jó, az mondjuk ciki, ha nem mos fogat, kinyúlt piszkos ruhákban jár, nem fésülködik, nem rak deót, és izzad, mint a ló, nem fürdik, de ezen felül sztem elég 15-16 évesen elkezdeni divatozni. Az a baj, ha ennyi idősen elülteted a fülébe, hogy hé, csúnya vagy, de fontos ám, hogy tetsszél a csávóknak, meg bombázó legyél, sminkelj meg öltözz csajszis ruhákba... ez elég önbizalom-romboló tud lenni, főleg, ha a saját személyes stílusába akrsz belekontárkodni (pl. ő jól érzi magát sportos ruhákban, smink nélkül, mert ez az ő stílusa, te meg mondanád neki, hogy ez így sz.r). Azt meg hadd ne mondjam, mennyire beteges, hogy keresztapaként, min. 15 év korkülönbséggel egy 12 éves gyereklányt elemzel, hogy mennyire tetszetős vagy nem...

Egyetlen dolog jutott eszembe, ami sarkalatos pont lehet - szőr. De az sem biztos, hogy tudja, hogy az ciki, mert még nem jutott az eszébe, vagy nem a testével foglalkozik. Arra szépen finoman rá lehet venni, de inkább nő beszéljen vele erről. El lehet magyarázni, hogy később meg fogják szólni, esetleg cikizik - de akkor is meg kell neki adni a lehetőséget arra, hogy visszautasítsa, hogy oké, megértette, amit mondotok, de ő így érzi magát jól.

2014. aug. 3. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Szerintem egyáltalán nem beteges, én örültem volna, ha velem fele ennyire foglalkozik a keresztapám.. :)
2014. aug. 3. 14:13
 9/9 dominika72 ***** válasza:
Simán megváltozhat,sőt megis fog erre fogadni merek. mert bejönnek a fiuk a képbe szeretne tetszeni nekik.. mindennek eljön az ideje:) egyik iserősöm is ugyanezvolt [link]
2014. aug. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!