Ha egy 12-13 éves lány jelenleg nem valami tetszetősen néz ki . (? )
12-13 évesen én egy igénytelen szakadt fiús csaj voltam akit mindenki csúfolt és utált... 18 évesen meg már körberajongtak a pasik. Sokat változtam nagyon.
Rávenni senkit nem lehet a változásra, majd változik ha úgy érzi az kell neki.
Én úgy 15 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a kinézetemmel. Addig... pff.
Viszont szerintem ezt a "hogyan vegyem rá" dolgot felejtsd el. Akár fejre is állhatsz, amíg magában nem születik meg az a döntés, hogy jól akar kinézni, tök mindegy mivel próbálod rávenni. Viszont mivel kamaszodik, jó eséllyel elmarod magad mellől a csajt, ha irányítani akarod.
Attól függ, mit jelent itt az, hogy nem ad magára. Értelmes 12-13 éves lány az még gyerek, sztem nem azzal foglalkozik, hogy júúúúúj, bombázó legyen meg illegesse magát a pasik előtt. Jó, az mondjuk ciki, ha nem mos fogat, kinyúlt piszkos ruhákban jár, nem fésülködik, nem rak deót, és izzad, mint a ló, nem fürdik, de ezen felül sztem elég 15-16 évesen elkezdeni divatozni. Az a baj, ha ennyi idősen elülteted a fülébe, hogy hé, csúnya vagy, de fontos ám, hogy tetsszél a csávóknak, meg bombázó legyél, sminkelj meg öltözz csajszis ruhákba... ez elég önbizalom-romboló tud lenni, főleg, ha a saját személyes stílusába akrsz belekontárkodni (pl. ő jól érzi magát sportos ruhákban, smink nélkül, mert ez az ő stílusa, te meg mondanád neki, hogy ez így sz.r). Azt meg hadd ne mondjam, mennyire beteges, hogy keresztapaként, min. 15 év korkülönbséggel egy 12 éves gyereklányt elemzel, hogy mennyire tetszetős vagy nem...
Egyetlen dolog jutott eszembe, ami sarkalatos pont lehet - szőr. De az sem biztos, hogy tudja, hogy az ciki, mert még nem jutott az eszébe, vagy nem a testével foglalkozik. Arra szépen finoman rá lehet venni, de inkább nő beszéljen vele erről. El lehet magyarázni, hogy később meg fogják szólni, esetleg cikizik - de akkor is meg kell neki adni a lehetőséget arra, hogy visszautasítsa, hogy oké, megértette, amit mondotok, de ő így érzi magát jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!