Magyarországon mennyi un. "WOG" típusú kinézetű emberke él? (Itt most nem a romákra gondolok éppen)
Üdv!
A "WOG" egy angol gúnyszó azokra a kaukázusi típusú emberekre akiknek fekete hajuk szemük, és az ezekkel elkerülhetetlenül vele járó sárgásbarna bőrük van. Ezen rasszista pejoratív kifejezés azon a hiedelmen alapult, hogy az ilyen emberek túlnyomó többségében szellemileg gyengébbek az un. fehéreknél, és fizikailag is gyengébbek általában az azonos testalkattal magassággal rendelkező világosabb pigmentációjú)
(A mai modern kaukázusi kifejezést csak a II. világháború után találták ki. A kaukázusi kategóriába mindenki beletartozik aki nem fekete, mongoloid (keleti) vagy ausztraloid típus.)
Szóval mennyi WOG emberke él szerintetek ma Magyarországon? Szerintem úgy 25 % - 30%-a a magyaroknak WOG.
Szerintetek?
Köszi a válaszokat!
ebből annyi igaz rám, hogy sárgásbarna bőr,
fekete haj és szinte már fekete szem. amúgy semmi..
de szerintem ilyen nem nagyon van, vagy nincs is Magyarországon.
15/L
Alföldön jellemző ez a típus, nagy szerencsémre, ez a zsánerem :)
Szerintem Alföld lakosságát felezd meg, és számold ki, hogy az Mo. népességének hány %-a.
Mondjuk eléggé megbámulnak, mert vörös a hajam, ami itt nem jellemző(konkrétan megyeszékhelyen lakom, 2 kisgyereket, meg 1 húsz év körüli srácot láttam ilyen adottággal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!