Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy csináljak normális...

Hogy csináljak normális profilképet?

Figyelt kérdés

űdv! :)

Na szóval azt mondták hogy profilképemen 25-30 évesnek látszik de valójában még csak 21 vagyok! Szerintetek is ídősebbnek látszom?

[link]

Ááá nem a legjobb kép.

2014. aug. 2. 08:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a pozitiv válaszokat! A negatív válaszok meg nem érdekelnek! :) majd akkor csinálok normális képet is ! :) hát ez a kép igy sikerült!
2014. aug. 2. 14:04
 12/19 A kérdező kommentje:
A negatív válaszokon nem lepődök meg hissz magyarországon vagyunk azaz a irigység városa! Ahol mindenki tőkéletes.
2014. aug. 2. 14:14
 13/19 anonim válasza:

Tény, hogy hülyén áll valamiért a hajad.

Én kopaszodok, rólad most így erről a képről nem tudom megmondani, de nem vészes. Én azt csináltam, hogy leborotváltam a halálba, azóta totál kopaszon hordom a fejem. Hátrány, hogy így egyből azt hiszik, hogy skinhead nézeteket vallok.:D

Simán próbálj ki egy új frizurát, nyírd le 9-12 milisre. Arcod annyira nem jó, növessz borostát ha tudsz (sajnos nem mindenkinek megy genetika miatt, vannak, akiknek 30 éves korukra néz ki jól), azért nagyon oda vannak a csajok.

2014. aug. 2. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom de negatív választ is el kell fogadnod ha kérdezel.Amennyiben nem vagy elégedett a magyar válaszokkal,kérdezd meg ezt a hazádban mégegyszer.
2014. aug. 2. 15:04
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó nincs gond. Majd alakul :)
2014. aug. 2. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:

szia, szerintem a hajad öregít téged, menj fodrászhoz és vágasd le olyan fazonra hogy oldalt rövidebb legyen

[link]

A másik gond,hogy nem szürke árnyalatos képet kéne berakni, és egy kis mosoly elférne.

Én egy vagányabb hajjal esetleg napszemüvegben mosolygással csinálnék képet a szabadban egy napsütéses napon.

2014. aug. 2. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:
nem tudom miért emlékeztem a szürkeárnyaltra de megint megnyitva már látom hogy nem az, de mindenesetre nagyon rossz minőségű és sötét a képed.
2014. aug. 2. 21:00
 18/19 A kérdező kommentje:
oké akkor megölöm magam ha csak ezt maradt!
2014. aug. 2. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
ne ilyen szar webkamerával csináld!
2014. aug. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!