Hogy csináljak normális profilképet?
űdv! :)
Na szóval azt mondták hogy profilképemen 25-30 évesnek látszik de valójában még csak 21 vagyok! Szerintetek is ídősebbnek látszom?
Ááá nem a legjobb kép.
Tény, hogy hülyén áll valamiért a hajad.
Én kopaszodok, rólad most így erről a képről nem tudom megmondani, de nem vészes. Én azt csináltam, hogy leborotváltam a halálba, azóta totál kopaszon hordom a fejem. Hátrány, hogy így egyből azt hiszik, hogy skinhead nézeteket vallok.:D
Simán próbálj ki egy új frizurát, nyírd le 9-12 milisre. Arcod annyira nem jó, növessz borostát ha tudsz (sajnos nem mindenkinek megy genetika miatt, vannak, akiknek 30 éves korukra néz ki jól), azért nagyon oda vannak a csajok.
szia, szerintem a hajad öregít téged, menj fodrászhoz és vágasd le olyan fazonra hogy oldalt rövidebb legyen
A másik gond,hogy nem szürke árnyalatos képet kéne berakni, és egy kis mosoly elférne.
Én egy vagányabb hajjal esetleg napszemüvegben mosolygással csinálnék képet a szabadban egy napsütéses napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!