Hogyan lehetnék sexy?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam valmi szépnek és szeretnék csinosabb szebb lenni de gőzőm sincs hol kezdjem.170 cm 64 kg vagyok rövid szőke hajam van de ha valaki segítene mutatnák képet is előre is köszönöm:$2008. aug. 5. 09:22
1/11 anonim válasza:
segítünk persze, de egyszerűbb lenne, ha mutatnál képet
2/11 A kérdező kommentje:
Csak ugy tudok ha privibe irok az ugy jó?????
2008. aug. 5. 09:38
3/11 anonim válasza:
Én is szívesen segítenék, vagy adnék tanácsot ha szeretnéd, de ahhoz mutass majd képet.
4/11 anonim válasza:
A belső kisugárzás is fontos ehhez. A mosoly és a kedvesség is szexissé tehet valakit szerintem.
Ha van kedved változtass frizurát, vegyél pár divatos ruhát, cipőt. Az utcán húzd ki magad és mosolyogj rá az emberekre. Szerintem ez így együtt hódítani tud.
5/11 anonim válasza:
szia! lány vagyok, énis hasonló problémákkal küzdöttem, ebben tudok neked segíteni!:) képet énis kérek:)
6/11 anonim válasza:
Férfi vagyok, szerintem a nők nem attól lesznek vonzóak, hogy kifestik magukat, vagy kihívóan öltözködnek, ez sokkal inkább a viselkedésükön múlik, nekem például csak azok a nők jönnek be (és ezzel nem vagyok egyedül), akiken semmi festék nincsen, beleértve a hajukat is, de így is büszke nőnek érzik magukat. A hosszú haj azért vonzó tud lenni a legtöbb férfi szemében.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát nagyon rendesek vagytok:)
2008. aug. 5. 14:13
8/11 A kérdező kommentje:
Hát képet ide nem tudom h tudnék ki tenni de ha irtok privit szivesen küldök csak mert nincs kinn h én tudjak nektek irni:)
2008. aug. 5. 14:15
9/11 anonim válasza:
utolsó előtti hozászóló vagyok, email címem: zsirosmez@citromail.hu
10/11 A kérdező kommentje:
Köszike:)
2008. aug. 6. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!