Nektek bejön a vattacukor illatú parfüm? :D
Nem szeretem. Kb 2 emberrel találkoztam, akinek tényleg jól állt és mértékkel tudta használni. Azon túl nekem a buszos 13 évesek csoportja jut eszembe, aki szaglik tőle, nekem meg hányni támad kedvem tőle szó szerint. :D
Amúgy sem szeretem az olyan illatokat, amik ennyire egyszerűek. Mi jön ezután vajon? Pállott sörszag férfiaknak? Csak hogy a párocska együtt kellőképp felidézze az ócska majálisok hangulatát.
24N
Nem, abszolút nem. Nem is tartom parfümnek, ezek egysíkú vacakok.
28 N
Semmi egzaktan édes illatot nem szeretek egy hölgyön sem. Lehet virágos, fás, fűszeres, de nem édes (ha bizonyos édes jegyek IS megjelennek benne, az lehet jó, de ne ez domináljon). Legyen hozzá illő, mind személyiségben, mind kémiában, valamint legyen alkalomhoz illő. Jómagam három különböző parfümöt használok, különböző alkalmakra. Van egy sportoláshoz, egy a hétköznapokra és egy estélyi illat.
Egy hölgynek is illik minimum 2 illatot használnia egy hétköznapit és egy alkalmi / estit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!