Nektek bejön a vattacukor illatú parfüm? :D
Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is!2014. júl. 31. 19:16
12/24 anonim válasza:
Neem, mindig előcsalogatja a migrénemet :D nekem túl erős, legjobb barátnőm meg folyton ezt használja, csak nem akarom megbántani, hogy nem bírom a szagát :)
14/24 anonim válasza:
Én is rosszul vagyok tőle:D
Bár én alapból a fűszeres illatokat szeretem:)
15/24 anonim válasza:
Nem.megszagoltam nagyon tömény és olyan fúj.15/l
16/24 anonim válasza:
Nem. Szerintem borzalmasan tömény, édes, émelyítő, fejfájdító. Nem is értem, miért lett ekkora divat.
18/24 anonim válasza:
Imádom az édes illatokat!!
A vanília, cukor, fahéj, vattacukor. De a dögös illatokat is imádom. De én nem vetem meg a cuki illatot *_*
14/L
19/24 anonim válasza:
Fingom sincs, hogy milyen az, de kb. el tudom képzelni.
Amúgy az ilyenre is mennek a méhek ? :D
- egy pasi
20/24 anonim válasza:
ui.: férfiként nem szeretem, ha valaki mellett el lehet ájulni... nem kell, hogy 500 méterről érződjön, elég ha közvetlen közelről. Amúgy az édeskés illatok helyett jobban szeretem a... nem is tudom hogyan mondjam... namind1... majd ha eszembe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!