Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire vagyok...

Szerintetek mennyire vagyok nagydarab? Fogynom kéne? (Főleg fiúk véleményét várom)

Figyelt kérdés

Nem tudom már hogy viszonyuljak magamhoz, lehet kórosan alacsony az önbizalmam, bár sajnáltatni se akarom magam, egyszerűen szeretném tudni az igazat magammal kapcsolatban. Hiába kérdezem ismerőseimet, lehet csak udvariaskodnak.

Szeretném ha itt őszintén válaszolna pár ember.

És tudom, vannak ennél nagyobb gondok az életben, engem most ez érdekel, nem mindig gondolok erre de néha előjön ez a képzetem hogy nagydarab vagyok, kövér vagyok, széles vagyok, stb.

165 cm, magas vagyok, és most legutóbb 55 kg-ot mértem, olyan 1-2 hete 53-54-et.

Próbáltam keresni képet (magamról szégyenlősségből nem raknék fel), kb. ezekhez a lányhoz nagyon hasonló a testalkatom, széles csípő, kissé erős combok, azzal a különbséggel hogy valamelyest nagyobb melleim vannak (csak azok tetszenek rajtam).

[link]

[link]

[link]

[link]

Igazából a lábam, a combom zavar a legjobban, vaskosnak találom őket, szeretnék vékonyabbat de nem igazén sikerül... Se sporttal, se más étkezéssel. (Guggolást ajánlottak, futást, kitörést).

Kárörvendők, lehurrogók kíméljenek! Így se érzem jól magam...

Én ilyen szeretnék lenni:

[link]

[link]

[link]

Én hozzájuk képest husisnak, szélesnek érzem magam, nagydarabnak.

Azt mondják ilyen sose leszek mert az adottságaim genetikaiak és a természeten nem lehet változtatni. :(

Őszinte válaszokat várom lekorholás nélkül, nagydarabnak számítanék vagy ducinak, vagy elmegy??

23/l

2014. júl. 31. 13:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy ideje nem néztem fel, annyira rosszul esett az első hozzászóló írása.

De láttam vannak akik vigasztalni próbáltak, köszönöm Nektek (#5, #6, #7, 8#).

Nem tudok egyenként válaszolni, megpróbálok mindenkinek.

Azt hitte egyikőtök, hogy 14 éves vagyok. Az, hogy valaki nem elégedett az alakjával, az nem korfüggő, olvasom a nők nagy része legalább valamelyik testrészével nem elégedett, és gondolom ebbe az idősebb korosztály is beletartozik.

Ez a probléma sem állandó, van úgy hogy hónapokig nem foglalkozom vele, aztán egyszer csak előjön. :( Már tizenéves koromban sem voltam megelégedve az alakommal, de főleg a combjaimmal nem. Azt mondják ez természetes nagyon fiatal nőknél, nálam ezek szerint nem így van, nem múlt el, ha kaptam is bókot vagy heves érdeklődést nekem tetsző férfitől, az is csak ideig-óráig hatott, de ha meg leszóltak vagy nem jött össze olyannal akivel szerettem volna, az nagyon megviselt engem.

Lehetséges "kimosta" az agyamat a média, hisz szinte mindenhol fiatalos, vékony, karcsú, inkább magas nőket látni, hosszú vékony lábakkal, akiken semmi felesleg olyan légiesek és kecsesek mint valami hattyú. Sok ffi vágyik is rájuk.

Talán ezért is zavar mert mikor elképzelném magam ilyennek, nem férnék a képbe, a széles csípőmmel, a kissé vastag lábammal, nem érzem magam kecsesnek hozzájuk képest. Az a kép ugrik be mikor valaki mikor jár ''rengnek'' a combjai vagy dobbantanak a lábai, és nincs benne semmi könnyedség, és még a járása is csámpás.

Attól félek én utóbbinak tűnök, zömöknek, széles csípőjűnek, tömzsinek, nem nőiesnek.

Akik leszóltak köztük kettő ffi családtag, nem tudom leváltani őket, úgy kellett felnőnöm hogy mindig a vékony törékeny nőket dicsérgették engem pedig kritizáltak.

(Apám nem volt kiskoromban itt hagyott minket).

Régebben volt aki a suliban piszkált.

És volt olyan srác is haver aki nálam sokkal előnytelenebb küllemű volt (mások szerint is), folyton a modelleket dicsérgette hogy neki azok az ideáljai, olyat szeretne, engem leszólt nem hiszi nekem lehet esélyem nekem tetsző pasiknál (pont ő mondja?? Inkább nem mondom ő hogy nézett ki). Na őt pl. lekoptattam, nem kell olyan akire igaz a mondás hogy ''bagoly mondja verébnek''.

Arra is gondoltam mi van ha tévedek és nem hasonlít az alkatom azokéra a nőkére akiket belinkeltem az elején, de megmutattam vagy 2 embernek és mondtam legyenek őszinték mondják meg akkor is ha semmi hasonlóságot nem találnak, mondták igen, ilyesmi vagyok én is.

Vannak barátok akik elfogadnak igen, és dicsérnek hogy szerintük csinos és szép vagyok nem kéne aggódnom. De mégis csak barátok, mondhatják vigasztalásból is.

Képet magamról (főleg nem nyilvánosan esetleg privátba arc nélkül, persze ruhában) nem szeretnék kitenni, mivel szégyenlős vagyok és különben se szeretném, ha bárki véletlen ismerős esetleg megismer, azt se szeretném ha bárki visszaélne vele.

2014. aug. 5. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerintetek van olyan férfi, akinek az olyan alkatú nők jönnek be akiket az elején belinkeltem?

Valahol azt olvastam hozzászólásban (nem itt), egy pasi írta, hogy szerinte minden pasinak legalábbis akiket ő ismer mind a vékony nők tetszenek akkor is ha mást mondanak, szerinte aki ducikkal kezd annak csak az jutott de igazából vékony nőre vágyik.

2014. aug. 5. 22:28
 13/15 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nincs okod a panaszra ilyen alkattal. Nem, egyáltalán nem vagy dagadt. Ha úgy érzed fogyj 2-3 kilót de NE TÖBBET! Nem vígaszatlás képp mondom, nekem ez az őszinte véleményem:)

Azt meg ne hidd el hogy minden palinak a vékony nők jönnek be. Ezt csak azért mondják mert mostanában a csontváz alkat a divat és nem szeretnének kilógni a többiek közül azzal ha azt mondják hogy nekik a teltebb (vagyis szebb) nők jönnek be.. Főleg a fiatalabb fiúknak tetszenek a manöken alkatú lányok de az csak nyáladzás:). Sőt! A legtöbb pasi a kicsit teltebb, bizonyos helyeken gömbölyűbb nőket tartja vonzónak:). Mert hát végülis mi a jó a deszka csontázakban akiket a tervezők csak "vállfának" használnak?? Nem értem..

A széles csípő pedig kifejezetten vonzó tud lenni, hiszen az a nőiesség egyik főbb "jelzője":) Ráadásul a széles medence megkönnyíti a későbbi gyerekszülést is:).

Ja és NEM VAGY DAGADT!!:))

lány vagyok:)

2014. aug. 8. 23:30
 14/15 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Most hogy így olvasom a válaszom lehet hogy kicsit félreérthető egyes embereknek amit írtam. Nekem nincs bajom a vékonyakkal, nem fikázni akartam őket vagy hasonló. Egyszerűen csak egy kicsit elragadtattam magam.. Szóval bocsi hogyha ezzel esetleg megbántottam valakit, nem akartam. Csak ennyit akartam.:)
2014. aug. 12. 18:53
 15/15 anonim válasza:
Idióta vagy, belinkeled ide Carmen Villalobost, az egyik legnőiesebb nőt akit ismerek, szerencsés vagy ha ilyen az alakod mint neki;)
2017. júl. 2. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!