Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a stílusról? (pasik véleményét is várom )

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és nagyon tetszenek ezek a "korabeli stílusok".

Nem szeretnék teljes egészében így kinézni mert nem tartom magam a goth stílusirányzat egyik követőjének habár nagyon tetszik :)

Ezért arra gondoltam hogy ezeket a darabokat/viseleteket kombinálnám a maiakkal. Pl. a ruháknak térdig érne a szoknya része,tunikaként hordanám vagy nem is tudom pontosan még :D

Nektek mi a véleményetek róla?

Haj:

[link]

[link]

Ruha:

[link]

Köszi a válaszokat! :)

2014. márc. 17. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A frizurák közül az első kivételéve a többi teljesen rendben van.

Viszont azt, hogy mégis milyen ruhát szeretnél viselni, képtelenség elképzelni a régi képek alapján. Kicsit pontosítsd!

2014. márc. 17. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem nagyon jönnek be, bocsánat.

22F

2014. márc. 17. 10:35
 3/12 A kérdező kommentje:

1:Úgy értem hogy nem ilyen hosszúra hagyom a ruhákat hanem úgymond csak felsőként viselem.

A felső részének a szabása megmarad,mell alatt uganúgy meghúzom mint annó a ruhákat csak rövidebb lesz és esetleg alá veszek egy feszesebb nadrágot vagy csak szimplán térdig szegem fel.

2:Semmi baj,nem kell bocsánatot kérned,a véleményedre voltam kíváncsi köszönöm hogy kommentáltál.

2014. márc. 17. 10:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tetszik, a haj rémes, a ruhák meg inkább jelmeznek néznek ki, szerintem aki manapság ilyen stílusban jár azt simán bolondnak nézik.
2014. márc. 17. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól nézhet ki, amit leírtál, bár kissé nehéz ezt így elképzelni, de amennyit sikerült, az nem rossz. :) Egyedi stílus. :)
2014. márc. 17. 11:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 17. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik. Nekem az egyszerűség jön be.
2014. márc. 17. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik, tőlem abszolút távol áll ez a stílus, de Te fogod hordani, nem nekünk kell, hogy tetsszen:)

24N

2014. márc. 17. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Kétesélyes. Vagy nagyon különleges és vonzó leszel, vagy vásári bohócnak fogsz tűnni. Könnyebb lenne véleményt mondani, ha feltöltenéd a fotódat olyan hajjal és ruhával. És rengeteget számít az arcod és a kisugárzásod is. Egy próbát megér.
2014. márc. 17. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát kicsit furcsállnám de amúgy szép. Bár nagyon kilógnál vele.
2014. márc. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!