Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szolizott pi*csák (kép lennt)...

Szolizott pi*csák (kép lennt) (? )

Figyelt kérdés

Nézelődtem a neten a google-ban és ezt találtam..csak én vagyok így ezzel hogy ha meglátok 2 ilyen szőke agyonszolizott pi*csát,elkap az idegesség?:D

[link]

2010. jan. 11. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Nem a külső a lényeg:D ez akkora hülyeség...nem minden szöke hajú és szoliba járos csaj hülye pic*a! szőke haj, és?:D akkor mivan? szolizik, én is szolizok mértékkel és akkor?:D(minden második nő szolizik) hülyeség ez az elmélet! igen vannak hülye pic*ák ez tény de az lehet fehér bőrű és barna hajú.
2010. jan. 11. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden második nő szolizik.....Mi sokan vagyunk egy irodába,de senki nem szolizik...úgyhogy ennyi...*-*'
2010. jan. 12. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:

20:32 szerintem ezeket csak az védi akinek valami köze van hozzá, már bocs...

Normális ember érti miről szól ez az egész kérdés.

SZERINTEM EGYÉRTELMŰEN LÁTSZIK KI A HÜLYE.PI.CSA ÉS KI AZ AKI EGY NORMÁLIS NŐ CSAK SZOLIZIK. Annyira lerí róla.

Mindenki tudja, hogy attól mert valaki szőke és szolizik még nem biztos hogy egy buta kényes csaj.

Viszont én azt gondolom, hogy a mai világban akinek tetszik ez a megjelenés, még az se vállalja be pont a sztereotípiák miatt - ha eszes nő. Mert tény, 10 ilyen csajból 9 reménytelen...

09:12 nálatok biztos úgy válogatta össze a főnök. :DDDD

Nálunk se szolizik egyébként senki, ismerőseim közül kb 5-6 embert tudok mondani, aki igen és abba a pasik is benne vannak! Pedig ismerek pár embert...

2010. jan. 12. 09:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászoló:)Énis pont ezt akartam írni.Nem mindegyik szőke szolis lánytol ráz ki a hideg,hanem azoktol a tipikus magamutogato extraműkörmös,cicanadrágos p*icsáktol..Nem tehetek róla na...ezt a fajta "nőiességet" én szinte elítélem.Nők szégyene.Azthiszik így széplesz valaki?Nálam a legfőbb dolog a természetes szépség.Sokkal többre értékelem ezta fajta nőiességet,és sztem mások is.Kinek kell az,hogyha rámnéznek egyből az jusson a másiknak az eszébe h hogy megdu*gna,meg a hasonlóak ugye..Ez saját vélemény,de én ezeket a fajta nőket semmibe sem veszem.Nekem a szemembe az iylen nő nem nő,hanem egy P*CSAAAAAAAA.ennyi..
2010. jan. 12. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

külön külön szoli és szőke haj nagyon nem érdekel, attol még nem p!csa vki...ha módjával teszi. De amikor platinaszőke, csokibarna, pinkszájú libák affektálva, nyafogva lenézik azokat, aki egészségesnek néz ki attol elkap az idegesség engem is. :'D

Amig nem szólal meg nem alkotok véleményt. ;)

2010. jan. 12. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is a nőiesség inkább olyan bájos, törékeny, kedves "dolog". Ez pedig mű, kreált(megcsinált), túlzott.

Kb. mint amikor veszel egy drága süteményt, ami szép-szép de mintha szivacsot ennél mert semmi íze. Meglátod azt gondolod finom lesz, hiszen milyen szép de...

Nem tudom mennyire lett érthető, én így gondolom.

2010. jan. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!