Szolizott pi*csák (kép lennt) (? )
Nézelődtem a neten a google-ban és ezt találtam..csak én vagyok így ezzel hogy ha meglátok 2 ilyen szőke agyonszolizott pi*csát,elkap az idegesség?:D
fuh nagyon gázak:D engem nem kap el az idegesség..
inkább csak röhögj rajtuk te is:D
Az tuti ,hogy nem a naptol barnultak le..már a bőrük is milyen csúnya:S
Igazábol nem is ugy leszek ideges,hogy na széttörök valamit,hanem irritál a fejük,meg áááá:D
Muszály volt ide kiírnom magambol:P
Idiotak!:))) Ne is foglalkozz veluk, mert teljesen felesleges.
Tudod milyen veszelyes a szolizas? Minden borgyogyasz betiltatna! Borrak, es ez tenyleg nem jatek.
Inkabb olvass egy jo konyvet, vagy tanulj egy nyelvet meg, ne ilyen hulyeket nezegessel.
Igazábol pont tanulgattam,mert bekell adnom töriből egy dolit,és kinyomtatható képet kerestem.Erre ezeket megláttam:D(nem szánt szándékkal kerestem rájuk:D)
Régen énis szoliztam,kb 1x voltam,leégtem és aztmondtam soha többet...a bőrőm lehámlott piros voltam,ugy néztem ki mint egy ráklány:D(ráadásul fekete hosszu hajam is van,gyönyörű voltam):D
Ááááá engem is hatalmas düh fog el!
Ha csak meglátok egy ilyet egy gondolattal szeretném eltüntetni a föld színéről. Annyira irritál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs a felkiáltójelekért, csak le kellett vezetnem a feszkót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!