Szeretnék színes kontaktlencsét vásárolni (többi lent)?
15 éves fiú vagyok,és a szemem kékes zöld színű,és egy 15mm -es CoolBlue kontaktlencsét néztem ki, ami nekem nagyon bejön, volt online tükör vagy mi ahol egy selfit fel kellett tölteni és a rendszer rátette a szememre,és jól is állt.
A hajam szőke és mindig fel van zselézve,így gondoltam hogy a kékebb szem jól áll,barátnőm is azt mondta hogy szerinte is jól állna.
köszi előre:)
Igen a szemvizsgálást néztem hogy majd kell!:)
És köszönöm szépen mindenkinek,hogy szakítottatok időt a kérdésemre. Meg fogom még gondolni. Elmegyek egy szemorvoshoz és meg fogom majd vizsgáltatni hogy minden rendben van-e ha lesz valamilyen lencse mégis.
Köszi még egyszer,ment a zöld kéz;)
Gondolom még nem hordtál kontaktlencsét ezelőtt.Majd amikor elmész a vizsgálatra és a próbalencsét felteszik neked akkor rá fogsz jönni hogy nincs neked ere szükséged. Elsőre azt hinné az ember hogy milyen könnyű és egyszerű ki/be rakni.
Ha nem szorulsz rá hogy látásod miatt hord lencsét akkor szerintem kár lenne ilyesmivel kísérletezgetni.
Ha nem rendszeresen hordanád akkor nagyon sokára tudnád mindenféle gond nélkül ki/be rakosgatni a lencséket.
Értem:/
Hát holnap fogok elmenni és meglátjuk, hogy mi lesz belőle!:)
Majd írok!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!