Hol lehet Budapesten elég jó árban és minőségben kontaktlencsét vásárolni?
Most lesz először kontaktlencsém, negyedéves kiszerelesére gondoltam, és még annyi fontos lenne hogy előtte meg is vizsgálják a szemem. Vagy mindenhol megvizsgálják?
Valaki esetleg tudna konkrét optikát mondani? Előre is köszönöm!
Szia!
Nekem Vision Expressből volt az elmúlt 3 és fél évben. 22 éves kor alatt ott van egy típus, ami fél éves adag 8000 forint (felnőttnek nem tudom, mennyi), ingyen megvizsgálják, bemérik a szemed. DE nekem elég érzékeny a szemem, nem bírta azt a típust (nem csak a Visionös szemész, hanem független szemorvos is megerősítette, tehát nem arról volt szó, hogy rám sózzák a drágábbat), ezért fél éve váltottam egy légáteresztőbb típusra, ami 22.000 forint volt fél éves, sokkal jobb, mert nem csak 8 órát lehet benn, hanem ébredéstől lefekvésig, nem szárad ki a szemem tőle, nem zavar, nem érzem egyáltalán, hogy ott van.
Most fogyott el, ezért utánanéztem, van-e valahol olcsóbban, és az Ofotértben megleltem 18.000 forintért a fél éves adagot, ugyanazt a típust (Eyewear Basic XS Supreme), ráadásul kaptam kontaktlencse ápoló folyadékot is mellé ingyen. Kiderült, hogy épp most volt akciós a Vision Expresszben is, 17500-ért, de ott nem járt a folyadék.
Lényeg, a lényeg, a Visionben megvizsgálják ingyen a szemedet akkor is, ha nem veszel végül semmit, és rendszeresen van náluk akció, így gyakorlatilag sosem veszed meg teljes áron, mert pl. ingyen tudsz csináltatni törzsvásárlói kártyát, amivel a kontaktlencsét 10 vagy 20% kedvezménnyel tudod megrendelni online. :)
Köszönöm a válaszokat :)
Ez a Vission express elég jónak hangzik, és viszonylag olcsó is ahogy hallom mindenhonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!