Milyen színű hajad van? (szemet is leírhatjátok) :D
Figyelt kérdés
Nekem a hajam sötétbarna,és a szemem is.2014. júl. 29. 10:46
1/20 anonim válasza:
szőke haj (festett, eredei világosbarna) szemem néha erősen zöld, néha zöldesbarna.... miért? :D
3/20 anonim válasza:
Ilyen hajam: [link] (csak egyenes a vége), és nagy zöld szemeim vannak.
4/20 A kérdező kommentje:
Én nem írtam le:nem festett az enyém. 1-es: csak kérdeztem. :)
2014. júl. 29. 12:06
5/20 anonim válasza:
Festett világos szőke a hajam, kékeszöld a szemem.
6/20 anonim válasza:
A hajam eredetileg világos-semmilyen barna. Most van benne pár természetesnek ható szőke csík. Így szőkésbarna az összhatás, az a fajta ami a hajfesték szerint már szőke, de az utca embere szerint még barna. Plusz sokan levörösöznek. Az eredeti hajszínnemmel meg a festettel is. Én állítom, hogy nem látom a vörös árnylatot, de csomóan mondták már, hogy szerintük van. De lehet, hogy csak a szeplői miatt képzelik oda. A szemeim sötétbarnák.
7/20 anonim válasza:
eredeti hajszínem sötét-(nyáron közép)szőke, világos rézvörösre festem, sokszor kérdezik, hogy eredeti-e. a szemem pedig zöld.
8/20 anonim válasza:
Hosszú világosbarna haj, a szemem világos zöld:)
9/20 anonim válasza:
Festett barna hajam van, amit épp lenövesztek, és az eredeti is. A szemem szintén barna.
10/20 anonim válasza:
Sötétbarna haj (csak ha meg van világítva, vagy úgy esik rá a fény, akkor látszik, egyébként feketének tűnik), hozzá barna szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!