Más is van itt, rajtam kívül aki utálja a zöld szemét?
Figyelt kérdés
Mindenki azzal jön hogy milyen gyönyörű, de utálom mert olyan hidegséget áraszt... a sötét barna pedig olyan meleg, kedves....nem tudom így leírni de biztos értitek hogy miről próbálok itt hablatyolni. :)2013. júl. 4. 08:59
1/5 anonim válasza:
A barna tök átlagos, a zöld sokkal szebb szerintem. Én a helyedben örülnék neki. Az enyémre is azt mondják, hogy hideg a tekintetem, mert olyan fura kék, de legalább megbabonázom vele a férfiakat :D
2/5 anonim válasza:
Én szeretem a szemem színét, nekem zöld, a külseje kék, befelé pedig világos barnás. Szerintem elég ritka, bár nekem a kék a kedvenc :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem zöld szemből van a legkevesebb olyan, ami szép, főleg mert a legtöbb olyan "mocsaras". Én is zöld szemű vagyok, és nagyon nem tetszik se magamon, se máson... :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is olyan szemem van, mint a 2-esnek, és örülök neki. Az biztos, hogy lehetne szebb, de legalább nem unalmas és átlagos, mint a barna.
5/5 anonim válasza:
Szerintem te kérdező barna szemű vagy, vagy nem tudom... :D De nem értelek.
A barna szem unalmas. Erről ennyit.
A zöld szem sokkal ritkább, érdekesebb.
Szeretem a zöldet, de még azt is bőven lekörözi a kék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!