025020 kérdése:
170 cm vagyok és 83 kg! Lány! Szerintetek ez nagyon sok felesleg?
Figyelt kérdés
Ha a hasamon három hurka ia van az már hájnak számit?
Nagyon hájas a hasam?
2014. júl. 28. 22:39
1/9 anonim válasza:
Elméletben 23kg felesleg van rajtad. De ez függ a súlyeloszlástól is.
Sajnos a mai világban ha egy centivel vastagabb a combod, mint az ideális, az már háj :/
2/9 anonim válasza:
Igen kövér vagy és a felesleg is nagyon nagyon sok!
Tessék neki kezdeni,diétázni,sportolni!
Legalább 20 kiló plusz van rajtad!
Hány éves vagy amugy?
3/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2014. júl. 28. 22:58
4/9 anonim válasza:
Hú, de gyorsan hízol :D Előbb még csak 78 voltál...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
5/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy van rajtad felesleg, de ez nem feltétlenül baj. Szerintem ez a mértékű súlyfelesleg nem számít feltétlenül károsnak, max. esztétikai gond lehet. Ha úgy érzed, hogy rossz hatással van rád, a közérzetedre, egészségedre vagy a külsőddel nem vagy megelégedve, akkor tegyél ellene. Én 75 kg vagyok ennyi magassághoz, én a 60-at tartom ideálisnak, de most sem vagyok teljesen elkeseredve. Nincs semmilyen betegségem, tudok futni, mozogni. Egyedül talán a ruhákkal van bajom, főleg nadrágot találok nehezen mert nagy a fenekem és a combjaim, de máshol kisebbek a méreteim. Attól is függ, hogy hogyan oszlik el, nekem van hasam, de nem az a hordó szerű vagy az a szétfolyós. Ruhában szerintem nem olyan vészes az alakom, szerintem neked sem, bár így nem lehet konkrétat mondani vagy tanácsot adni. Ha tudsz képet vagy hasonlót mutatni, akkor könnyebb lenne és talán tudnánk segíteni. A háj az a súlyfelesleg, zsír, nyilván van rajtad és rajtam is, egy minimum mindenkin van. Az abszolút emberfüggő, hogy kinek sok vagy éppen kevés, bár szerintem inkább a laposabb, feszes hasat szeretik a pasik. Nekem női szemmel is jobban tetszik, de mondom ez egyénfüggő meg az sem mindegy, hogy mégis hogyan néz ki.
6/9 anonim válasza:
Kövér vagy. Továbbá buta, ha ezt nem tudod magadtól is. Nem kell nádszál vékonynak lenned, de legalább 15 kilót le kéne adnod, hogy normálisan nézz ki. Egyébként meg mit gondolsz, mi az ha nem háj? Tán izom?
7/9 anonim válasza:
En 153cm vagyok es 56kg. hozza, meg egy tizes boven lemehetne rolam, szoval szerintem olyan 60-65kg. lenne idealis neked.:)
8/9 anonim válasza:
jézusom, ehhez a magassághoz ez a súly már bálna. 190 centihez vagyok 80, és még rajtam is látszik hogy lenne hová fogyni. ez súlyos, főleg 17 évesen.
9/9 anonim válasza:
Én 177 cm-hez vagyok 58 kg. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!