Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyet alakítsak át? Vagy...

Milyet alakítsak át? Vagy tudnék magamnak melltartót varrni?

Figyelt kérdés

65 F-es melltartó kellene, ha lenne...Tudom, h lehet neten rendelni, de azoknak horror ára van! A közeli városban bejártam az összes üzletet, de a legkisebb méret F-es kosárból az 85F volt. Át tudom alakítani 65-re vagy képtelenség? Vagy milyen alternatíva lenne jó nekem?

köszi !

2014. júl. 28. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg ha a kosárméret jó, akkor az már nyerő, mert a körméretet lehet könnyen kisebbíteni, csak be kell varrni belőle mondjuk kétoldalt.
2014. júl. 28. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

65F ?!?! o.O

odamegyek és tartom kézzel, ha szeretnéd :D

2014. júl. 28. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, itt nézz szét. A linkben csak olyanok vannak ami van angol 30F méretben, ez ugyanaz mint a 65F. Ha regisztrálsz az eBayen és a PayPal-on (egyszerű és biztonságos) akkor tudsz vásárolni. Ahogy nézem, 3-4000 Ft-ért már választék van a méretedben. Én is innen vásárolok, bár nekem nagyobb méretz sé kicsivel drágább. De még mindig nem az itthoni lehúzda van...

[link]

2014. júl. 29. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Marks&Spencert nézd meg, ott lehet kapni kb 3-5000Ft-tól. Átalakítást nem javaslom, ha szűkebbre veszed akkor a pánt is máshová kerül stb. Ha mégis, akkor a legközelebbi méret a 70E, ami még mindig elég ritka. 75D már gyakoribb de abból már 10 centit kéne bevenni ami elég sok.

Amit még esetleg tudok ajánlani, hogy vegyél jó állapotú használtat (van akinél ez szóba se jöhet, tudom). [link] vagy vatera.

2014. júl. 29. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2014. júl. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!