Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet szép egy szemüveges lány?

Lehet szép egy szemüveges lány?

Figyelt kérdés

lány vagyok,és szemüveges...utálom,teljes szívemből.sosem ismertem olyan lányokat,akik szépek és szemüvegesek.azt mondják a barátnőim,jól áll,de valahogy az,hogy sosem láttam még szép szemüvegest,nagyon elbizonytalanít.félek,hogy sosem lesz normálisan kinéző barátom,mert rajtam van ez a szerkezet.félre ne értsétek,nem vagyok felszínes,nem az az első,hogy úgy nézzen ki,mint egy modell,de azért na.:D

kérlek,őszinte véleményeket írjatok.

2014. júl. 28. 00:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szemüveges srácként nekem jobban tetszenek a szemüveges lányok. Így már távolról látni, hogy legalább egy dolog közös bennünk :D Na meg volt egyszer szemüveges barátnőm...mintha két személy lett volna (nem skizofrén!), máshogy nézett ki szemüvegben és anélkül; és persze, amikor levette, tudtam, hogy jön a móka :D

22/F

2014. aug. 10. 13:37
 12/12 anonim válasza:

Jó kérdés, én is szemüveges vagyok gyerekkorom óta, gyűlölöm, és azt gondolom, aki esetleg valóban szép szemüvegben, az csak divatból hordja. Persze vannak olyan ismerőseim, akiknek mondhatnám, hogy jól áll, viszont alapvetően olyan averzióim vannak a szemüveggel kapcsolatban, hogy már nem tudom igazán szépnek látni.

A másik, hogy nagyon sokat számít, hány dioptriás a szemüveg, nekem szemüvegesként az első, hogy azt nézem, hogyan töri meg az arcélét az üveg, ha szinte semennyire, akkor irigylésre méltóan kis dioptriáról van szó.

Egyébként 14 éves korom óta kontaktlencsét hordok, és azt kell mondjam, míg előtte csak azok a srácok érdeklődtek utánam, akik ismertek (osztálytársaim), onnantól „kinyílt a világ”, sokkal „népszerűbb” lettem, volt olyan, aki konkrétan megkérdezte, eddig is abba a suliba jártam-e, holott 8 évig évfolyamtársam volt. Jó, az hozzátartozik, hogy nekem elég nagy dioptriás szemüvegem volt felsős koromra.

Szóval én kb. úgy jártam, mint egy rossz brazil sorozatban a csúnya, szemüveges lány, aki egyszer csak szép, nem szemüveges lesz. :)

2014. szept. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!