2/15 anonim válasza:
25 körül lehet szerintem. Nekem abszolút nem az esetem, pont az északi típus tetszik inkább: világos haj, világos szem, világos bőr. De nem csúnya, csak nekem nem tetszik.
24N
3/15 anonim válasza:
hát én max 20ra tippelnék :) bár megtévesztő is lehet a kisfiús kisugárzása. nem rossz, jók a vonásai, de nem az esetem, "ideálom".
4/15 anonim válasza:
Max 25 :D Szerintem nagyon helyes vagy! :)
5/15 anonim válasza:
28 körülinek tippelném. Nagyon nem tetszik.
6/15 anonim válasza:
Szia!^^ Jól sejtem,hogy nem magyar vagy? Esetleg török vagy más származású? amugy nem nézel ki rosszul! maximum olyan 22:$
7/15 anonim válasza:
23-nak tippelném, helyes de nekem sem az esetem.
8/15 A kérdező kommentje:
indiai vagyok :)
2014. júl. 27. 02:13
9/15 anonim válasza:
25 körülinek nézem. Szerintem elég helyes, mondjuk nincsenek tipikus "szépfiús" arcvonásai, de valahogy jó az összhatás, pozitív a kisugárzása.
10/15 anonim válasza:
Szia!
Nehéz eldönteni, lehetsz 17 de akár 25 is. Mennyi idős vagy? :) Csak félig vagy indiai nem?
Először nem nagyon fogtál meg de aztán rájöttem, hogy nagyon szépek a szemeid és ez a félmosoly nagyon megragadó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!