Milyen hajfesték színe hasonlít erre a vörösre, mutatnátok olyat? (kép lenn) vagy nektek melyik vörös hajfesték vált be? (kép lenn)
Figyelt kérdés
ez tetszik, de sajna színező, nekem meg tartós kell
de bármilyen jó színre vevő vagyok, csak legyen 1 kicsit "különleges" színe
ha tudsz jó színűt linkelj..köszi!
2010. jan. 10. 15:04
1/4 A kérdező kommentje:
volt ilyennel festve nagyom jó színe van, kicsit ciklámánes,olyan igazi málna színű, de sajna 2mosás után már nem jó:( nekem leginkább kicsit rózsaszínes-ciklámenes vörös kéne, de mondom bármilyen jó színre vevő vagyok
2010. jan. 10. 15:06
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
az első nagyon tetszik, nézegettem is, csak hátul a mintánál meg narancssárgás, tök más mint a dobozán, és nem tudom melyik lehet akkor az "igazi"?
2010. jan. 10. 15:12
4/4 anonim válasza:
nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor mindig az reális szín ami hátul van a dobozon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!