Mi lenne számomra a megoldás?
Alapjába véve fekete hajú vagyok,és nagyon sok hajam van.Sajnos a természet "megajándékozott" hasonlóan dús szőrzettel is.Voltam vizsgálaton,kicsit magasabba a tesztoszteron szintem,emiatt vagyok szőrösebb.Combom,hasam egy csíkban,fenekem.Régebben borotváltam,majd át tértem az epilálásra,de szinte az összes szőrszálam benőtt,azt elkezdtem piszkálgatni,sebes lett.Mára már heges a lábam,bikinivonalam is.Elmúlt fél évben gyantáztam magamnak itthon,boltban vásárolt patronos,mikrós gyantával,de ez is csupán néhány napig jó,utána megint szőrös vagyok,hiába mondják azt,hogy több hétig tartó simaságot bíztosít. :( Nagyon el vagyok keseredve már.ráadásul nem is egyszerre nőnek a szőrszálaim.
Jövő héten megyünk nyaralni,és olvastam a cukorgyantáról,hogy otthon is el lehet készíteni,és hogy nagyon jó.Érdemes lenne megpróbálnom azt?Sajnos kozmetikushoz anyagi okok miatt nem tudok elmenni,szívem szerint oda járnék,de egy teljes szőrtelenítés valószínűleg elég drága lenne.
Megpróbáljam a cukorgyantát?Vagy van valakinek valamilyen hiperszupet bevált ötlete?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!