Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen megoldás lehetne...

Milyen megoldás lehetne megfelelő számomra?

Figyelt kérdés

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol a mobil telefon használta nem megengedett. Viszont nagyon sokan használják ennek ellenére, igaz legtöbben csak játékra, netezésre használják amikor van néha-néha 5-10 perc szabad idejük.

Én is szeretném használni, de én inkább olvasásra.

Erre szeretnék kitalálni valamilyen megoldást.

Lényeg, hogy gyorsan el lehessen rejteni, ha szükséges.

És ne kelljen mindig a zsebbe nyúlkálni.

Arra gondoltam, hogy a legjobb megoldás az lenne ha munkás kabát úja alatt lenne a telefonom rögzítve a csuklómnál. Így ha nem lenne összepatentolva az újjvég akkor gyorsan elhúzható és vissza is húzható. És messziről úgy is tűnhet mintha a feladatomat végezném. :)

Félre értés ne essék, a munkámat 100%-ig elvégzem, de vannak olyan időközök napi 5-6 alkalom ami 10-15 perces időtartalmat foglal magában. Ezt az időt szeretném hasznosan eltölteni.

2014. febr. 24. 08:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!