Hogyan lehetek olyan népszerű beauty guru?
Szia!
Először szerintem inkább kezdj el blogolni, hogy kicsit jobban beleláss a dolgokba és ha rájössz, hogy ez neked nem is megy vagy hosszútávon nem szeretnéd csinálni akkor még mindig olcsóbban megúsztad ezzel mint a youtube-al.
Hogy miért mondom ezt ?!
Azért, mert ahhoz, hogy tényleg felfigyeljenek rád, kövessenek jól kell videóznod. Először is nagyon fontos a szókincs amit már az említett blogolással rengeteget lehet fejleszteni. Az anyagi része pedig abból áll, hogy az már rég rossz ha valaki telefonnal, webkamerával akarja elkezdeni.. ezért mindenképpen érdemes beszerezni egy jobb minőségű kamerát, hogy a videóid látványosak és élvezhetőek legyenek :)
Szóval ha úgy döntessz, hogy elkezdessz blogolni akkor ajánlom a google verzióját mert ezzel gyorsan és egyszerűen tudsz blogot készíteni. Ezzel egyhuzamban nem árt ha csinálsz mellé egy facebook oldalt is ahol jobban tudod reklámozni a blogod. Ha meg van az a követési szám ami szerinted elég ahhoz, hogy elindíts egy youtube csatornát akkor vágj bele ! De ne feledd.. egy ilyet nagyon nehéz beindítani, nem 10-vel fognak feliratkozni rád, kitartónak kell lenned és folyamatosan gyártanod kell a posztokat.
Remélem tudtam segíteni : )
Szerintem angolul videózz, úgy többen értik. Illetve legyen egy jó minőségű kamerád, és szól szerkeszd meg a videóidat. Illetve azokat a kis "képeket", amik a videók előtt vannak a Youtube-on. Nagyon sok múlik azon a kis téglalapon. :)
És igen, a szókincs is fontos (meg ne kezd mondatot és-sel, ahogyan most én is tettem :D), tűnj mindig vidámnak, hülyéskedj, de csak mértékkel, és igen, a külső is számít, hozd ki magadból a legjobbat a videókban. :)
Szerintem ez butaság, hogy angolul kéne, hiszen már annyi magyar guru van és annyi követő akik élvezve figyelik őket :)
És az, hogy egy nagyon drága gépet kell venni ez sem igaz, sok fényképezőgépben ami rendelkezik felvétellel már azok is jó áron vannak.. kb 20e. környékén már lehet is van, vagy esetleg figyelni kell az akciókat.
A másik dolog meg hogy nem kell mindig erőltetetten jó kedvűnek lenni és szórni a poénokat (de azért depressziósan ne ülj kamera elé :D ) a követők szeretik azt ha a guru őszinte és befogadja a bizalmába mesél magáról, elmeséli az élményeit, megosztja a gondolatait nem kell játszani a minden happy-t mert akkor az egész mű és rideg lesz. Vagy ha minden videódnál full sminkbe, kipattintva ülsz a kamera elé az sem életszerű :)
Add önmagad ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!