Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézzek ki egy 'buliba'?

Hogy nézzek ki egy 'buliba'?

Figyelt kérdés

Lesz a suliban,egy farsangnak mondható buli,csak felsősöknek(5-8.)

Az első program az az lesz,h minden osztály bemutat vmit,amire már rég készültek,ilyen jelmezes,tánc vetélkedő.

Utánna egész este 7 től a buli...

Nem tudom mit vegyek fel:)Valami szexit szeretnék,de ne legyen ki se a mellem,se az egész seggem ha lehet:D

Valami divatosat,de még is olyan 13-14 éves csajhoz illőt...Tudnátok valamit mondani?Vagy vmit linkelni?Amugy magamról:

155-160 cm

45 kg

Vékony

70-75/A/B

Világos barna,vállig érő haj(arra gondoltam,h a frufrum hátratűzöm,és a hajam 'lógó'részét pedig begöndörítem:P)

Kék szem

Nem vagyok fehér bőrű,enyhén kreolba üt a bőröm színe

Minden színárnyalatot szeretek,kivéve a rózsaszínét(pl.babarózs.pink)

A feketét,és a lilát különösen szeretemXD

Szerintetek mi legyen?Jó lenne egy kis segítség:D

2010. jan. 9. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
hát vegyél fel egy fekete gyatyót meg lila felsőt...az tutira jó meg mostanában nagy divat is.
2010. jan. 9. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok.köszi:)Am milyen felsőt?pántos,pánt nélküli,husszúujjút?
2010. jan. 9. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Pánt nélkülit:D
2010. jan. 9. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen korodnak megfelelőt,és olyat legfőképpen ami jól áll rajtad.Én nem is álmodok pánt nélküliről mert nő létemre olyan hátam van hogy fát lehetne vágni rajta:)
2010. jan. 9. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete szoknya csizmával lila harisnyával, hozzá valami lila felső. Vagy amit akarsz és jól áll neked.
2010. jan. 9. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Vegyél fel egy bokacsizmát:

[link]

Választhatsz magassarkút is,de csak akkor ha tudsz benne menni!

Aztán egy fekete csőgatya:

[link]

Lila fölsővel:

[link]

vagy

[link]

Akár felvehetsz egy ilyen,kicsit szexibb pirosat:

[link]

Ejtett vállú:

[link]

Aztán ezekhez kiegészítők,fülbevaló,karkötő,egy vastag övvel is kiemelheted a vékony derekad.A hajad pedig göndörítsd be,és tűzd fel,ahogy írtad.Egy kis smink se árt,fekete szemceruza,spirál,kevés szájfény vagy rúzs elég szerintem.

Remélem tudtam segíteni:)

2010. jan. 9. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Farmerszoknya csizmával, meg egy felsővel, ami nem túl kivágott, mégiscsak suli buli, meg fiatalka is vagy. Valami pántos felső egy boleróval jó lenne, mert nem is fázol meg benne, de ha kimelegedsz, a bolerót le tudod venni.
2010. jan. 9. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)

Főleg a 20:33-nak:)

Most már van vmi elképzelésem:D

2010. jan. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!