Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudnám eladni a műkörömkés...

Hol tudnám eladni a műkörömkészletemet?

Figyelt kérdés

A vaterán és a teszveszen nem szeretném, mert félek, hogy visszaélnek az adatokkal valamint jutalékot kell fizetni nekik. Esetleg itt nem érdekel valakit? (tudom ez nem hirdető oldal, de hátha valaki épp azt keres.)

Van Master nails lámpám, zselém, ecsetem, teflon tartós sablonom, porcelán porom, liquvid, porcelánhoz ecset, körömlakk... Nem használtam! A master nails termékek 3 napja érkeztek meg, a számla is megvan mindről. A lámpához pedig jár 1 év garancia. Megbántam, mert nem értek a műkörömépítéshez ezért szeretném eladni.

2010. jan. 9. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
porcelánpor, liqiud mennyi és milyen színű a porcelán? a sablonnal illetve a porcelán ecsettel eyüttt mennyiért adád? am milyen várs, ha szabad tudnom? privit is írhacc:)
2010. jan. 9. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Mennyiért adnád eggyütt??
2010. jan. 10. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: Törökszentmiklós, postai utánvétellel el tudom küldeni! Privit nem tudtam írni, mert nincs kint az email címed. A porcelán por fehér és átlátszó, a liquvidből 2x használtam 3/4-ig van (így ezt le is veszem az árából)

Az átlátszó por 1600 Ft 30 gr (Absolute nails, 1840-ért vettem)

A fehér porcelán 1300 10gr (Master nails, 1350-ért vettem)

A liguvid 33 ml 800 Ft (Absolute nails, 1200-ért vettem)

A porcelán ecset 1500 Ft 4-es (1990 Ft-ért vetem)

A sablon teflon 4db 1600 Ft tartóval (master nails darabját 450-ért vettem)

Második: Az egész készlet érdekelne? mert legszívesebben a zselé- és porcelán készletet együtt adnám el! Így együtt 18 000 Ft. A Master nails lámpáról, zseléről, porcelánporról, zselés ecsetről, teflon sablonról számlát is tudok adni, valamint garancia papírt!

2010. jan. 10. 14:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel titeket légyszi szóljatok már, mert akkor eladom másnak!
2010. jan. 12. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy szóltatok!;)
2010. jan. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!