Csacsicsibe kérdése:
Milyen hajszín állna. Nekem jól?
Figyelt kérdés
Kerek arcom van hosszú hajam és szemüvegem.A szemem szine zőld.2014. júl. 22. 08:11
1/5 anonim válasza:
Hát elég nehéz megmondani ezek alapján. Mi az eredeti hajszíned?
2/5 Csenge :) válasza:
Nekem is zöldes szemem van kerek arcom és szemüm. Szőke az eredeti hajszínem de most rózsaszín és elég jól áll...
3/5 anonim válasza:
Ne festesd be a hajad.Mindenkinek a legjobban a saját, eredeti hajszíne áll jól:) Semmi jó nincs a hajfestésbe..pénz kidobás, ráadásul károsítja a hajadat is:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni több féle hajszínt, manapság már elég jó minőségű, hajkímélő festékek vannak, ráadásul nem muszáj, teljesen megváltoztatnod a hajad színét, egy árnyalat is sokat számíthat sokat. Szerintem például festesd be vörösesre esetleg, mert az nagyon passzol a zöld szemekhez.
5/5 A kérdező kommentje:
Az eredeti hajszínem barna. de most vörö vagyok és ebben igazad vol mert megkell hagyni jól áll a vörös csak kicsitkezdem unni
2014. júl. 23. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!