Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak magamról jó...

Hogyan csináljak magamról jó fotót?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy pár szép,előnyös fotót csinálni magamról,de hiába próbálok meg ezerféle beállítást egyik sem tetszik,mindegyiken olyan ronda vagyok,pedig tükörben teljesen máshogy látom magam:(
2010. jan. 9. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Nálam is ez van.

Én is máshogy láttam a tükörbe magam,ahogy a telefonba...

szerintem a telefonnal van valami...én majd azé veszek másikat XD

2010. jan. 9. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
állítsd be a fényképezőt fekete-fehérre, azzal lehet jobb képet is csinálni. vagy csinálj egy képet felülről. Ha ez se megy, kérj meg mást,h fényképezzen le.
2010. jan. 9. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Mert amit a tükörben látsz, az a külsőd/arcod stb fordítottja, a fényképeken meg olyan, amilyennek igazából látnak. A tükörben látotthoz jobban hozzászoksz, mert többször látod, mint egy fotót. :)

Én is jobban szeretem magam a tükörben, minta fotókon...

2010. jan. 9. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel, száz képből jó, ha egy tetszik. Szerintem keress fel egy profi fotóst, ő tudni fogja, hogy számodra mik a megfelelő beállítások, milyen legyen a megvilágítás, milyen irányból fényképezzen stb...

17:58-nak: Ha vízszintesen megtükrözöm a fényképet, akkor elvileg ugyanazt kellene látnom, mint amit egy tükörben látok. De nekem úgy sem az igazi. Szerintem nem abból adódik a gond, hogy a tükörben "fordítva" látjuk magunkat, hanem inkább a nem megfelelő beállítások, rossz minőségű fényképezőgép miatt.

2010. jan. 9. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha más fényképez (nem profi hanem átlagember) akkor csak rosszabb lesz. Én mindig magam csinálok a képeimet, (akkor is ha 200ból 2 sikerül...) mert ha más fényképez még rondább és kövérebb vagyok :D azt meg nem lehet :DD
2010. jan. 9. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
bocsd,h nem erre válaszolok,de amit a 17_58as írt azt nem igazán érem..:S ha tükörbe nézel akkor elvileg a tükörképed az amit a többiek látnak,nem?mert az ilyen mintha te lenél szembe saját magaddal(ahogy ha beszélgetsz is vkivel az veled szembe vna)
2010. jan. 9. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha annyira jó képeket akarsz magadról,keress egy fényképészt.Hidd el megéri mert utána tudni fogod,hogy számodra melyik a legelőnyösebb beállás.
2010. jan. 9. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

OFF 19:40esnek - a tükörkép, éppen a fordítottja annak, amit a többiek látnak. jesszus...

ON

Próbálj kicsit magasabb szögből fotózni, ez mindenkinek jól áll, vékonyít is. Próbálj ki több, másféleképpen megvilágított helyszínt is (természetes fényben születhetnek nagyon jó és iszonyú ronda képek is, ezért legjobb otthon egy kellemes fényű lámpánál próbálkozni :DDD). Öltözz valami olyasmibe, amibe önmagadnak érzed magad, érezd magad természetesen, és csinálj hatmillió képet! :)

sok sikert ^o^

2010. jan. 9. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
A tükörkép fordítottja annak, amit mások látnak. Ha egy feliratos pólóban állsz a tükör elé, akkor a felirat visszafelé lesz olvasható. 6.-os GEOMETRIA (ha nem hamarabbi)! Próbáld ki, hogy fogsz egy kisebb tükröt, beállsz a fürdőszobai tükör elé, és a kis tükörben megkeresed a másik tükörben lévő tükörképed (bonyolult leírva, tudom). Az lesz az igazi arcod. Az lesz az, amit mások látnak és amit a fotókon látsz. Na.
2010. jan. 11. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
+ Ha valakivel beszélgetsz, szemben van veled, akkor a pólóján a feliratot nem visszafele leírva látod...
2010. jan. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!