Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak jó képet...

Hogyan csináljak jó képet magamról?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el nem lehet egy normális képet sem csinálni rólam, pedig nem vagyok csúny szerintem! Mindíg elcsesződik a kép vagy a szám rontja el vagy ha nem az akkor valami más.Soha nem készült még jó kép rólam kivétel a ballagási!

A másik meg az, hogy vannak tényleg csúnya lányok vagy ha mégsem olyan nagyon csúnyák de róluk meg miért lehet jó képet csinálni? Amin elfogadhatóan néznek ki nem pedig ha ránézel egyből az a véleményed róla, hogy milyen ronda? Pedig nem photosohppal készülnek...

ötletek a jó fotokészítésre?

2010. márc. 9. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem azért nem lesz jó,mert nem spontán..próbáljátok meg úgy mikor pl buliztok és jó kedvetek van,akor biztos sikerülni fog :)
2010. márc. 9. 10:57
 2/9 maundrel ***** válasza:
engem pl szó szerint utál a fényképezőgép. sose készül rólam jó kép, esetleg akkor ha nem veszem észre hogy fényképeznek, akkor szokott egy két kép sikerülni, de ha odaállítanak a gép elé, akkor nem tudom mi történik de vhogy mindig "eltorzulok" :S:S :(
2010. márc. 9. 11:09
 3/9 A kérdező kommentje:
jah kb eltorzulok én is mint ha egy birka lennék kb pff...
2010. márc. 9. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg tükörben fényképezni magad, akkor látod, milyen lesz a kép. Illetve úgy, hogy a tükör elé állsz, a fényképezőt beállítod, és látod a tükörben, hogy milyen vagy most a kamerában. (Amúgy fényképezőgépekkel rólam is szinte lehetetlen jó képet csinálni, telefonnal már jobb, mert azon valahogy nem jön ki minden hiba rajtam, nem olyan minőségi a kép stb.)

Lehet a pózzal is van baj, ne nézz bele egyenesen a kamerába, mint a személyiden, diákodon, hanem fordítsd el a fejed oldalra akár egy picit is, ne nézz lomhán, a szemedet picit nagyobbra is nyithatod (ne dülleszd ki :D ).

Ha apró bőrhibák nem tetszenek rajta, akkor ha értessz hozzá, kiretusálhatod (még én is szivesen megcsinálom neked :D ), illetve élénkíthetsz a kép szinén.

2010. márc. 9. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
velem is ez van :'( Telefonnal fényképezem magam, ezért túl közel vagyok, és torz lesz (sajnos nincs olyan nagy tükröm), ha meg valaki csinál rólam, akkor meg mindig szétáll a hajam, vagy ferdén van a sapim, vagy hülyén van begyűrődve a pólóm stb =S Ha nagy nehezen sikerül egy jó kép, akkor az meg homályos lesz, vagy elfelejtettem kivenni valami hülye dolgot a háttérből. Azt is észrevettem, hogyha fekete-fehérre állítom, úgy sokkal jobb lesz, mert nem látszik, hogy piros a fejem, meg a képet is éjszakai módban csinálom, mert úgy világosabb lesz =)
2010. márc. 9. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök, baromi hülyén sőt egyenesen nyomorékan nézek ki a fotókon, olyan fejem van mint vmi debilnek és nem túlzok, pedig élőben nem így nézek ki. az orrom akkora a fotókon mint a vasorrú bábának. nagyon kevés az a kép, ami jól sikerül rólam, ezek spontán képek. 100ból talán 3-4 kép van ami egészen tűrhető. én ha fotózkodás van, jó sok képet csináltatok magamról, aztán szelektálok. ami sikerült, azt lementem, ami meg nem (és ugye ez van többségben) azt kegyetlenül kitörlöm.
2010. márc. 9. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 12. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel mindenki így van.. Én például 100 képből 1-2 tudok csak jól megcsinálni. Nekem az vált be hogy kicsit erősebbre csinálod a sminked akkor természetesebb színe lesz az arcodnak és kicsit jobban kinyitod a szemed meg egy nagyon picikét csücsörítesz esetleg behúzod a hasad .. És ha egy kicsit bedőlsz oldalra vagy nem is tudom.. gyakorolgatsd a tükör előtt a pózokat!
2010. márc. 21. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam, hogy fontos, hogy ne alulról, és ne felülről fotózd magad. Az arcod mindig legyen világos, és szerintem az is segít, hogyha profilt fotózol.
2010. júl. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!