Hogyan csináljak jó képet magamról?
Nem hiszem el nem lehet egy normális képet sem csinálni rólam, pedig nem vagyok csúny szerintem! Mindíg elcsesződik a kép vagy a szám rontja el vagy ha nem az akkor valami más.Soha nem készült még jó kép rólam kivétel a ballagási!
A másik meg az, hogy vannak tényleg csúnya lányok vagy ha mégsem olyan nagyon csúnyák de róluk meg miért lehet jó képet csinálni? Amin elfogadhatóan néznek ki nem pedig ha ránézel egyből az a véleményed róla, hogy milyen ronda? Pedig nem photosohppal készülnek...
ötletek a jó fotokészítésre?
Próbáld meg tükörben fényképezni magad, akkor látod, milyen lesz a kép. Illetve úgy, hogy a tükör elé állsz, a fényképezőt beállítod, és látod a tükörben, hogy milyen vagy most a kamerában. (Amúgy fényképezőgépekkel rólam is szinte lehetetlen jó képet csinálni, telefonnal már jobb, mert azon valahogy nem jön ki minden hiba rajtam, nem olyan minőségi a kép stb.)
Lehet a pózzal is van baj, ne nézz bele egyenesen a kamerába, mint a személyiden, diákodon, hanem fordítsd el a fejed oldalra akár egy picit is, ne nézz lomhán, a szemedet picit nagyobbra is nyithatod (ne dülleszd ki :D ).
Ha apró bőrhibák nem tetszenek rajta, akkor ha értessz hozzá, kiretusálhatod (még én is szivesen megcsinálom neked :D ), illetve élénkíthetsz a kép szinén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!