Férfiak! Ti szeretitek a teltebb alakú lányokat?
Teltebb vagyok,és szerintem fogynom kéne,de sokan azt mondják,hogy így vagyok jó,ahogy vagyok.
(Itt inkább a férfiak véleményére vagyok kíváncsi:))
Nagyjából leírom,hogy nézek ki,hogy könnyebb legyen véleményt mondani:arányos testalkat,elég nagy mellek,sötét barna haj,kék szem,165 cm,66 kg,17/L.
Én személy szerint nem, de úgy kb fele-fele arányba van, kinek mi jön be. (itt a vékony és teltre gondolok)
Amit leírtál magadról:
arányos testalkat: OK
elég nagy mellek: akár milyen meglepő (jó...kinek mi számít nagy mellnek) de nekem nem tetszenek a nagy mellek, inkább a kicsi és formás
sötét barna haj: kinek mi áll jobban, de OK
kék szem: a legjobban ez tetszik, tehát OK
165 cm: OK
66 kg: mivel nekem személy szerint nem jön be a telt(ebb) testalak, így még ezzel van a problémám.
Amúgy olyan legyél, ahogy jól érzed magad. Mindenkinek úgy sem fogsz tetszeni. Személy függő, hogy kinek mi jön be. Ha meg valakinek tetszeni fogsz, biztos nem ezen fog problémázni (legalábbis szerintem)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!