Fiuk! Ti szeretitek a kövér lányokat? Ha igen akkor mért igen, ha nem akkor mért nem?
én túl kövérnek érzem magam az átlagosnál nem tudom ,hogy mit tegyek szerintetek fogy engem szeretni valaki??
14/L
NEM.
Egyértelműen nem.
És nem fogok itt hazudni neked, hogy nem a külsőségekre adok. :'D Mert arra is.
A külső ami megfog, a belső ami megtart.
Nem sokan akarnak egy kövér lánnyal járni.
Persze így is találhatsz magadnak srácot! De ne várd el, hogy bejöjjön a külsőd másoknak.
Szerinted a lányoknak tetszenek a kövér srácok? Hát nem.
Inkább fogyj le! Diéta + testmozgás.
Ezt még talán elfogadnám:
De nem tetszik ez az alak sem... Csak ha megismerném a lányt, és úgy bejönne, akkor elfogadnám. Bár ha szerelembe esnék, lehet mindegy lenne. De azért ez ne biztasson, inkább dolgozz a testeden.
Ez számomra a tökéletes:
De ez magánvélemény, bocsánat ha valakit megsértek vele. :D
Nem,mert számomra nem esztétikus.
De könyörgöm,14 vagy.Egy kis akaraterővel hónapok alatt nagyot fogyhatsz,15 évesen már bomba alakod lehet..
Bár megvan a gyanúm,hogy tök jó alakod van csak önbizalmad nincs..
Én nem, kevésbé tartom őket vonzónak és nem is illenének hozzám, mivel majdnem sovány vagyok.
De hogy ki kövér ki nem, az nem csak érzés kérdése, meg lehet mondani a testömeg-index segítségével.
A tiéd mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!