Mit tegyek? Szőrös vagyok.
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon kéne valami tanács :S 15 éves lány vagyok és elszeretném veszíteni a szüzességem de alúl nemtudom hogy hogy szőrtelenitsek... :S a gyanta ráragad és nemlehet leszeedni a bőrről pedig amikor lehuzom orditokmint egy hülye de semmi nem jön le csak ragadok. A szőrtelenítő krémet meg alulra nem lehet használni... a borotvával meg félek oda nyúlni és else érném. sajnos a popsim nális van... tök gáz és változtatni akarok!
valami tanács?:S
2010. jan. 9. 15:41
1/6 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, hogy legyantázza, hidd el neki menni fog.
Vagy szerintem borotvával.Először én is féltem, de nem vészes, fürdödj meg, és miután felpuhult a bőröd(kb. negyed óra kádfürdő után) borotváld le.Hátul is letudod, nem nehéz.
15L
3/6 anonim válasza:
Hátul úgy borotváld le h kiszálsz a fürdőből v. leggugolsz a zuhanyzóban és egy kis tükörrel, úgy biztos nem vágod meg magad.
4/6 anonim válasza:
Az előbbi modszerek mind jók, de ember gondold már meg hogy tényleg szeretkezni akarsz e 15 évesen
5/6 anonim válasza:
simán eléred borotvával. ha kádban csinálod, akkor ülsz a kádban, szétnyitod a lábad, szappan vagy borotvahab, és simán húzogatod a borotvát. ,,hátul" meg ugyanígy, csak ott oda is nyúlsz és egyik kezeddel megfogod a feneked. simán lehet látni. csak persze eldobhatós 200 ft-os borotvával nehéz. vegyél gillette-t vagy wilkinsont. kb 4000 ft-ok fejjel együtt, de megéri mert egy fej kb 3 hónapig is elég.
6/6 anonim válasza:
1.jó borotva gilette és új penge nos először is olloval levágni a nagyját olyan kis tüsire mindenhol aztán szép lassan komótosan neki látni és hidd el nem vágod meg magad amikor én először elkezdtem én is ugyanettől féltem de semmi para nem volt. a menete 1. a szeméremdombon felülről lefelé kis részenként egy részen többször áthuzva a a csiklód melletti részen és felülről lefelé aztán a fenekednél mindegy hogy a nagyja megvan akkor sztem cserélj élet akkor jöhet a szeméremdombon nagyon alaposan többször áthuzva FELÜLRŐL LEFELÉ hogy megelőzd a szörtüszőgyulladást a csiklód mellett részen két oldalt lehet felfelé menj beljebb kicsi "nyisd" ki mert bizony belülre is nő a szőr és a onnantól fenéknél+a fenék a lyuk közti pici résznél mindenhogy mindenfelé lehet nagoyn picit megvágod mgad de nem fog fájni ! csak az első lesz ilyen nehéz sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!