Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan érhetnék...

Szerintetek hogyan érhetnék el ebből a hajamból szép intenzív vörösset?

Figyelt kérdés

A jelenlegi hajszínem fekete volt leszívattam. és barnás feketés lett. ekkor rá festettem egy sötétszőkét akkor lett egy kicsit világos barna. aztán lett egy palette intenzív vörössel festve ...akkor eléggé jó lett. aztán mikor másodszor festettem akkor nem volt palette a boltba és ráfestettem egy másik vöröset attól eléggé sötét lett.

szeretném hogy egyenletes színű legyen.gondolom kikell szőkíteni előtte. csak nem tudom hány százalékossal blansoljam. meg mennyi időt adjak a hajamnak mert eléggé megviselt lett és félek hogy kihullana.

ilyen a hajam

[link]

ilyet szeretnék

[link]

2014. júl. 19. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Radírozd le, ha nem tudod megvárni, míg kifakul, bár szerintem nem kellene többet várnod két hétnél, illetve 4 hajmosásnál. Én minél világosabb vöröseket választanék, addig is világosabb lenne a hajad. Az, amit szeretnél, egy sötét vörös, tehát az se lenne szerintem élénk, csak a napon. A képen láthatónál mindig sötétebbet fogsz kapni, így gondolkozz.
2014. júl. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!