Hogyan érhetnék el a hajamból szép intenzív vörösest? Hány százalékos blans porral szőkítsem előtte?
Figyelt kérdés
Évekig fekete volt a hajam,meguntam ezért ki blansoltam.. ekkor a végeredmény barnás fekete lett.Akkor gondoltam egyet és rá festettem egy intenzív vörösest ami eléggé jól mutatott viszonylag jól be is fogta ... aztán amikor másodszor festettem akkor nem találtam olyan festéket amivel először festettem. Így,befestettem egy másik vörössel az már nem volt valami jó így eléggé sötét lett... meg zavar hogy nem egyenletes színű... hanem feketés barnás vöröses... mostanában sokat befestettem és nem szeretném ha károsodna annyira.. de viszont muszáj ki szőkitetenem előtte ha szép vöröset akarok..
Kép hogy milyen vörösre gondolok
2014. júl. 19. 07:13
1/1 anonim válasza:
Egyszínű nem lesz semmiképp, csak ha teljesen leszívatod az egész hajszíned. Inkább menj fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!