Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más is csinál ilyet?

Más is csinál ilyet?

Figyelt kérdés
A fenekemen elég erős sőrzet van,az osztálytársaimnál látom hogy nekik csak pihés a fenekük de nekem elégé látható,így nyáron elég kínosan szotam magam érezni,arra gondoltam h leborotválom.Más is borotválja??
2010. jan. 9. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne!Inkább gyantázd vagy epiláld!Ha leborotválod,még erősebb lesz(mások szerint nem,de sztem meg igen),mellesleg olyan lesz mint egy süni,nem lesz vmi jó leülni:DSzóval mindenképp gyanta,epilátor,utána nem lesz vele gond 3 hétig.Én is ezt szoktam,de nem csak nyáron.
2010. jan. 9. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is borotválom,és nem vettem észre,hogy erősödne,bár nekem amúgy is jó erős,szóval nem az a pihe.
2010. jan. 9. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szőkítsd ki, szőkítőporral. Csak vigyázz vele, nehogy érzékeny területekre tévedjen...
2010. jan. 9. 11:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2010. jan. 11. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
szia!! ááááá nekem is ugyanez a bajom mondjuk nekem szőke mert magam is szőke vagyok de nagyon hosszú és dús sztem vagy gyanta vagy epilátor én biztos nem fogom leborotválni de most télen amig senki nem látja nem érdekel :D:D
2010. jan. 16. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen:D az a bajm,hogy enyém nem is szőke:D:D na majd megpróbálkozom valamelyikkel és köszönöm!:D
2010. jan. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!