Cukargyantát készítettem otthon, de túl kemény lett. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Meg nincs is kihulve teljesen, de mar szinte ko kemeny. A szine is kicsit sotetebb mint a képeken. Ha ki akarom nyujtani akkor rögtön megkemenyedik. Vajon mit rontottam el? Esetleg valaki tudna egy jol bevalt receptet hozzá kuldeni + elkészites? :)Megkoszonnem.2014. júl. 18. 17:58
1/2 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztaltam. És valószínű az volt a baj, hogy túl sokáig melegítettük a cukrot:D
2/2 anonim válasza:
egyszerűen túlfőzted, tegyél hozzá vizet és főzd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!