Miért van az, hogy a nők sosem elégedettek magukkal?
Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok sajnos. Mindenhonnan azt hallom, hogy túl dagadt vagyok, túl vékony vagyok, túl kicsi a mellem, túl nagy a mellem...2014. júl. 17. 13:55
1/6 anonim válasza:
Meg is válaszoltad magadnak a kérdésed.
Meg a média is azt sugározza, hogy a vékony lányok a szépek, legyen nagy a melled, kék szemed, szőke hajad, és legyél tökéletes, ráadásul hiába mondják a fiúk, hogy neki smink nélkül is szépek vagyunk, mégis a kur vákra buknak.
2/6 anonim válasza:
Az előttem vàlaszolónak teljes mèrtèkben igaza van, azt közvetítik hogy èrvènyesülni csak bomba alakkal nagy mellekkel lehet:/
5/6 anonim válasza:
Én nem, mert látom hogy vannak szebb csajok nálam.
6/6 anonim válasza:
Szerintem simán csak buták, én nem tudok erre mást mondani. A legtöbb nő egyfolytában a külsejével van elfoglalva, én nem értem mit kell apróságokon is fennakadni. Mint 1-2 bőrhiba, máris rondának érzik magukat... vagy nincs tökéletes modellalkatuk és máris azt hiszik kövérek. Az ilyenek nem normálisak. Én sem vagyok bombanő, de megteszem amit meg tudok azért hogy jól nézzek ki, és elégedett vagyok magammal. Nem foglalkozok ezzel általában, vannak a külsőnél sokkal fontosabb dolgok... sőt kb minden fontosabb annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!