Vannak itt olyan lányok ilyen súllyal elégedettek az alakjukkal?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiknek a súlya a magasságuk-90.
155 cm 65 kg
165 cm 75 kg
175 cm 85 kg
2013. okt. 24. 08:06
2/7 anonim válasza:
Ahogy az ábra is mutatja: nincsenek.
Én 165cm vagyok, és 60kg. 2-3 kg pluszt látok magamon. akkor egy ugyanilyen magasságú lány 75kg-val nem hinném, hogy nem gondolná magát túlsúlyosnak.
3/7 anonim válasza:
Nekem van 80 kilós ilyen 165-170 körüli barátnőm, aki nagyon jól érzi magát a testében, köszöni szépen.
4/7 anonim válasza:
Én 160 cm-hez voltam 73 kiló, de utáltam a testem, nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben..szerencsére sikerült lefogynom.
5/7 anonim válasza:
Pár napja volt a fogyórúra rovatban egy lány, aki 165/75 körüli volt, és azért írt, mert ő elégedett magával, de mások csesztetetik. Úgyhogy vannak, elvétve. :D Én 168 vagyok és el nem tudnám képzelni magam így.
6/7 anonim válasza:
170/80, lenne mit fogynom, de nem vagyok elégedetlen magammal, szerencsés alakom van, azzal elégedett vagyok. Csak mindenhol lehetne kicsit kisebb, ugyanilyen alakban :)
7/7 anonim válasza:
Nem tartozom a fent említett kategóriába, de azért csak válaszolok. :))
159 cm vagyok, és 50 kg, de le szeretnék adni még 5 kg-ot. Tudom, felesleges, de elég szerencsétlen alkatom van, minden kis plusz deka meglátszik rajtam. >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!