Ma egy hetes a tragusom. Mikor megy be a fülhallgató?
Már beletudom erõszakolni az agybadugóst, de eléggé feszít és utána fáj :( Idövel jobb lesz vajon? Mert ha nem, akkor inkább kiveszem a tragusom.
20F
Nem sokára jobb lesz. Minden nap kenj rá alkoholt, és forgasd meg reggel és este.Ha ezt teszed, bele fog menni a fülhallgatód is. De csak tiszta kézzel nyúlj hozzá!
Ja és lehet, hogy majd lesz egy kis pattanás mellette, nekem az volt... Ne nyomd ki
én Octeniseptet ajánlom rá, nekem az segített. a kis "pattanásszerű" képződmény ami ilyenkor előfordulhat, hiszen porcba szúrt ékszer, az vadhús, amit kilehet fakasztani nyugodtan, majd fertőtleníteni és Tetran kenőccsel lekenni.
fülhallgató: egy idő után megfogod szokni, ezért nem érdemes kivenni. nekem mindkét oldalt van a fülembe, eleinte zavaró volt a füles berakásánál, de 1hónap elteltével (szúrást követően) nem voltak ilyen problémáim.
köszi a válaszokat!
A friss tetkómat vazelinnel kenem, esetleg az jó a tragus kezelésére is?
nem! amúgy sem vazelinnel kenjük a tetkót gyógyuláskor, hanem Bepanhten plusszal. a vazelin csak eltömíti a pórusaidat ami miatt több festék kilökődhet a gyógyulás közben.
szóval nem jó a vazelin sem a tetkódnak, sem a tragusodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!