Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma egy hetes a tragusom....

Ma egy hetes a tragusom. Mikor megy be a fülhallgató?

Figyelt kérdés

Már beletudom erõszakolni az agybadugóst, de eléggé feszít és utána fáj :( Idövel jobb lesz vajon? Mert ha nem, akkor inkább kiveszem a tragusom.

20F

2014. júl. 17. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem sokára jobb lesz. Minden nap kenj rá alkoholt, és forgasd meg reggel és este.Ha ezt teszed, bele fog menni a fülhallgatód is. De csak tiszta kézzel nyúlj hozzá!

Ja és lehet, hogy majd lesz egy kis pattanás mellette, nekem az volt... Ne nyomd ki

2014. júl. 17. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi tévõ legyek, ugyanis a piercer aki szúrta, azt mondta h ne higgyek a legendáknak, nem szabad forgatni és alkoholozni sem! Betadine folyékony szappant ajánlott, amivel felhagytam, mert tiszta ragacs volt töle a fülem, lemosni a bogyó miatt meg elég nehézkes volt. Melegvizbe mártogatott fültisztitóval távolítottam el a betadine-t de hamar beleuntam és már nem használom.
2014. júl. 17. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig kezeld valamivel, mert így be fog gyulladni, ill elfertőződhet és még rosszabb lesz. Forgatni tényleg nem szabad.
2014. júl. 17. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

én Octeniseptet ajánlom rá, nekem az segített. a kis "pattanásszerű" képződmény ami ilyenkor előfordulhat, hiszen porcba szúrt ékszer, az vadhús, amit kilehet fakasztani nyugodtan, majd fertőtleníteni és Tetran kenőccsel lekenni.

fülhallgató: egy idő után megfogod szokni, ezért nem érdemes kivenni. nekem mindkét oldalt van a fülembe, eleinte zavaró volt a füles berakásánál, de 1hónap elteltével (szúrást követően) nem voltak ilyen problémáim.

2014. júl. 17. 16:25
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

A friss tetkómat vazelinnel kenem, esetleg az jó a tragus kezelésére is?

2014. júl. 17. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nem! amúgy sem vazelinnel kenjük a tetkót gyógyuláskor, hanem Bepanhten plusszal. a vazelin csak eltömíti a pórusaidat ami miatt több festék kilökődhet a gyógyulás közben.

szóval nem jó a vazelin sem a tetkódnak, sem a tragusodnak.

2014. júl. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!