Minden idióta hülyegyerek fültágítót akar mostanában? az ilyeneknek nincsenek szülei hogy megneveljék őket? Hogy ne legyenek olyanok mint egy lyukasztott fülü tehén?
Figyelt kérdés
:D2010. jan. 8. 17:17
1/9 anonim válasza:
Biztos nagyon egyediek akarnak lenni mind. Szépen fog mutatni 80 éves korukban a fülük a vállukon.
:D
2/9 anonim válasza:
de mégcsak nem is számít egyedinek már! ahogy a kérdező is írta minden hülyegyereknek ez van/kell! undorítóak, az tuti. de most majd úgyis jön a sok kis taknyos és leszólnak, h. az igenis jó dolog :D
3/9 anonim válasza:
ja elég nagy divat lett.de akinek van az is beláthatja hogy már minden negyedik embernek van.viszont szerintem jól néz ki addig amíg nem olyan nagy:)
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Ebben "csak" az a ciki, hogy mi lesz 1-2 év múlva, ha ez már nem lesz ilyen k*rva menő, akkor mit fognak kezdeni a derékig érő fülükkel?
6/9 A kérdező kommentje:
Egyre több ilyen kérdést olvasok hogy hol lehet fültágítót venni..Az ilyenbeknek az apjuk helyében olyat leba sznék hogy megszédülne...:D
2010. jan. 9. 11:41
7/9 anonim válasza:
Sziasztok, szerintem ami még kicsi és visszanő az még türhető, persze vannak elég durva nagyságúak ami gáz. Én 21 éves vagyok, fél éve kezdtem tágítani a fülem, 10mm-es tehát pici és ekkora is fog maradni. A nagyobb már nekem se teszik undorító ha már eltorzul a fülcimpa, no meg át tudnám ugrani a fülét, mint a karikát a delfinek :) igen tetkóba is van nagyon gáz, meg szép is. Ugyan ez egy piercinggel is. Ez nem off volt, csak egy kis szolid vélemény. További szép napot üdv!
8/9 anonim válasza:
Nekem egy 14 éves évf.társam kezdte tágítani a fülét, de nevetséges szegényke vele. Van akinek jól áll, de nem egy ilyen 155cm-s "izomkolosszusnak". Tehát nagyon egyénfüggő, alapból viszont tolerálom a testmódosítást.
9/9 anonim válasza:
A kérdezőt irigylem azért, hogy ennyi ideje van, hogy mások HÜLYESÉGÉVEL foglalkozzon. (:
Antifültágítósok meg uuuuugyan azokkal a hülyeségeikkel jönnek egyfolytában, "hogynéznek majd ki öreg korukban, hogy néznek majd ki így, hogy néznek majd ki úgy.
Sz*rjátok le, akinek tetszik, az megcsinálja, és titeket is éppolyan nagy ívben fog lesz*rni.
csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!