Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok 16 és 20 év között!...

Lányok 16 és 20 év között! Nektek miből áll a szépségápolás és kb mennyi pénzt adtok ki rá? : )

Figyelt kérdés

Szóval olyasmire gondolok leginkább,hogy kozmetikus,fodrász,körmös,sminkek,parfüm,

szolárium vagy valami egyéb "extra" dolog?

Milyen időközönként jártok a fentebbiekbe,ha jártok,mennyi sminket használtok?Ezek havi szinten mennyibe kerülnek?Otthon mit szólnak hozzá? :D

A konkrét kort is írjátok oda légyszi!:)

Ha akarjátok,akkor majd én is leírom. :P

Előre is köszi a válaszokat!((:

2014. júl. 16. 00:13
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hello:) en sminket nem hasznalok, kozmetikushoz nem jarok, fodraszhoz csak akkor megyek ha anyum is megy.. (( mert nem kell mas frizura, csak vagjon a hosszabol)) , parfumot meg mindig anyuval veszek:) 16/L

te?

2014. júl. 16. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:

20 vagyok, még épp beleférek :D

Kozmetikushoz nem járok, a körmöm magam csinálom.

Fodrász 3 havonta. Igazít, fest. Smink BB krém, púder, szemceruza, spirál ennyi. Parfümöm elég sok van. Ebből 5 db Avonos, meg van egy Puma, és egy Tommy Hilfiger azt imádom!

A kiadásaimat anya állja. Nem csinál ügyet belőle.

Havi 5-10 ezer forint megy el ezekre.

2014. júl. 16. 00:40
 3/11 anonim válasza:
18/L, Körmeimet én rendezem, fodrászhoz mikor úgy érzem, hogy firssíteni kell:D, smink: BB krém, korrektor, púder, bronzosító és pirosító, de az utóbbi kettő kedvtől függ, hogy hordok, vagy a helytől ahova megyek, szem: szemhéjpúder, spirál, tus és néha szemceruza, parfüm most valami avonost használok éppen, szolárium soha, max napozás de az is ritkán, krémeket és házi egyszerű pakolásokat mindig használok, úgy arcra, hajra mint lábra (esetleg írhatok egy párat ami nálam működik). Itthon nem szólnak semmit, és árakat nem tudok mondani mert nem magyarban élek, olyan 7000 ft költök, de ez változó, mikor mi fogy ki,mikor milyen árleszállítás van persze, olyankor bármit összevásárolok:D. Leírhatod te is :)
2014. júl. 16. 01:04
 4/11 anonim válasza:

Kozmetikushoz csak gyantáztatni járok havonta, fodrászhoz festetni 3 havonta, a frufru vágást ingyen csinálja, a rendes hajvágásra kb. 2 havonta járok. Körmömet magamnak csinálom, sminkre csak alapozót használok és szemceruzát. Parfümből van itthon több is, szóval azt mostanában nem vettem. Ez kb. havi 4000.

Remélem, tudtam segíteni :)

18/L

2014. júl. 16. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz nem járok, fodrászhoz 3 havonta megyek (4000 Ft), körmömet magamnak csinálom, szoláriumba nem járok. Parfümből elég sok fajtám van, nem fogynak ki olyan gyorsan, átlag 5-6 ezerbe kerülnek, de csak félévente, évente veszek.

Hidratáló nappali és éjszakai krémet átlag 3 havonta veszek, mindig leárazáskor, így 2000-ből kijön a kettő. Napi sminkem korrektor, néha BB krém, szempillaspirál, szemceruza. Ha olyan kedvem van, akkor jobban kifestem magam, van 88 darabos szemhéjpúder palettám és 12 darabos ecsetkészletem, ezek egyszeri befektetések voltak egy éve. Van még több fajta színű szemceruza is. Alapozót, pirosítót, púdert csak alkalmakkor használok. Vannak rúzsaim és szájfényeim, ez kedvtől függ, hogy mennyit használok és mikor.

Hajam ápolásához kell sampon, balzsam, pakolás, kifésülő spray. Venni szoktam még gyantát és lehúzócsíkot, magam csinálom otthon a szőrtelenítést.

Igazából konkrét összeget nehéz mondani, mert leárazásokat figyelem és így mindig van otthon mindenből tartalékom. Mondjuk úgy, hogy havonta 5000-et elköltök ilyen sminkes célokra.

14 éves koromtól kezdtem sminkelni, anyukámat sose zavarta, nem szól bele, bár még együtt élünk.

19L

2014. júl. 16. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz kb 4 havonta járok, muszáj mert nagyon zsíros a bőröm, hamar begyullad... Ha rendesen kitisztítják akkor egy ideig tényleg szép.

A nővérem fodrász, így külön fodrászhoz nem kell járnom. A hajam nem festem, bár tervezem hogy valamikor kipróbálok egy más színt.

A körmömet én ápolom, nincs vele gond. :)

Szoláriumba nem járok, a parfümjeim nem ilyen extra márkásak...

Sminkere se költök túl sokat. Általában csak korrektort használok némi púderral, pirosító, szempillaspirál meg szemhéjtus. Persze van pl ceruzám, 1-2 rúzsom meg szájfényem. De hát ezek lassan fogynak ki.

2014. júl. 16. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Fodrászhoz nagyon ritkán járok,itthon szoktam pakolásokkal ápolgatni. Néha műkörmöt csináltatok,de kb 3 hónap múlva le szoktam szedetni,mert eddig még nem találtam normális körmöst :D amúgy itthon festem lakkokkal. Szoláriumba kb hetente-kéthetente járok,ez változó. Kozmetikushoz minden hónapban megyek gyantáztatni.

Nagyon sok sminktermékem van,azt folyton veszek sajnos.. BB krémet vagy alapozót használok, korrektort a szemem alá,tus,szempillaspirál. Ha buliba megyek akkor még szemhéjpúdert és pirosítót is felrakok néha. A hidratálókrémemet én is akcióba szoktam venni.

Parfümből kb 6 db van, de leginkább csak egyet használok,ezt is akciósan vettem.

Nem tudom havi szinten mennyibe kerül,mert pl a rossmannban én folyton veszek valamit..:D Anyukám nem szokott nagyon hozzászólni semmit.

19/L

2014. júl. 16. 14:16
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!:)

Én fodrászhoz 2-3 havonta járok vágatni,melíroztatni.Kivéve nyáron,akkor festetek is,és akkor 3-4 hetente.

Körmöshöz ritkán járok,de nyáron mindig van körmöm.Szeretem,ha ilyenkor "öltöztet".

Kozmetikushoz csak havinta járok szemöldökszedésre,néha gyantáztatni,de azt inkább én csinálom otthon.

Szoláriumban háromazor voltam a múlt hónapban,életemben először. :D

Sminkelni nem sokszor szoktam,de ha sminkelek,akkor nagyon,és sok mindent használok olyankor. :P

Parfümöm mindig más,most pl Shakira-Wild van,és tetszik. :)

Amúgy 19 leszek ősszel. ;D

2014. júl. 16. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Kozmetikus évente kétszer 5000 Ft.

A körmeimmel nem csinalok semmit, csak lereszelem.

Sminkre aránylag sokat költök: évente kétszer veszek BB krémet a Body Shopban, az 4000 forint, két púdert, az is 5-5000 Ft, tus bulikra 3500 Ft, szemöldökpor 1500 Ft, szemöldökceruza 1000 körül, rúzsok 2-2000. De ugye ezeket egyszer veszem meg egy ében.

Fodrászhoz nem járok, anyukám csinálja:) Hennával festem, az havonta 2000 Ft.

16L

2014. júl. 16. 17:25
 10/11 nati6 ***** válasza:
Kozmetikushoz egy hónapban egyszer járok.Fodrászhoz 2 havonta(vágás,festés),Körmös havonta,Sminkelni nem túlzottan szoktam,Parfümözni szeretek,Szolárium biztos hogy nem.Nem költök olyan túlzottan sokat az alábbiakra. 20/L
2014. júl. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!