Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy olyan szép karcsúak a...

Hogy olyan szép karcsúak a japán (és a legtöbb keleti) nők?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 18:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
Rengeteg halat és rizst esznek, különböző hínárok és tengeri herkentyűk miatt, nem hízlalnak szinte egyáltalán.
2014. júl. 15. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyébként is ilyen alkatúak: alacsonyak és vékony csontúak. Ez nem rasszizmus, csak antropológia. Azért látni ducikat is, főleg fiúkat :)
2014. júl. 15. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem csak maga az étrend miatt (mert egyébként nagyon olajosan főznek), hanem mert szörnyen kicsik az adagok.
2014. júl. 15. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
"Egyébként is ilyen alkatúak: alacsonyak és vékony csontúak. Ez nem rasszizmus" Miért lenne rasszizmus?:D
2014. júl. 15. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok keleti, mégis karcsú vagyok. Sokat eszem, nem különösebben sportolok (néha tornázom és biciklizem). Ilyen az alkatom.
2014. júl. 15. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, köszönjük, ez a válasz annyira haszontalan volt, hogy elkápráztattál.:D
2014. júl. 15. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem teljesen haszontalan. Csupán azt próbálja mondani, hogy ők eleve ilyen alkatúak. Otr teljesen megszokott 170 centihez az 50 kg alatti súly, a csonrozatuk vékonyabb, kevésbé hajlamosak a hízásra.Mi ha meggebednénk, sem tudnánk olyanok lenni, mert más a felépítésünk, a csontunkból nem tudunk fogyni.

Egyszer láttam egy interjút egy ázsiai lánycsapatról, ott is a legvékonyabb lány mondta, hogy ő eszik a legtöbbet, mégsem hízik.

2014. júl. 15. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Megválaszoltam a feltett kérdést, úgyhogy nem gondolom, hogy haszontalan volt a hozzászólásom. Más kérdés, hogy számodra az volt, mert nem kaptad meg az áhított "titkot", amitől te is olyan lehetsz.
2014. júl. 15. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

160 cm és 42 kg vagyok, nem hiszem, hogy szükségem lenne rá. A kérdezőt nem az a válasz érdekelte, hogy "mert genetikailag sokat ehetnek oszt cső". Ráadásul te csak magadról beszéltél, pedig senki nem kérdezte :)

És nem, nem mindegyikük ilyen. Annyi a titok, hogy 1)nem isznak tejet, nem esznek tejterméket (és szeretném a tejipar nevében megköszönni, hogy elhitte minden ember, hogy a tej egészséges:D) 2)rengeteg tengeri ételt esznek 3)borzalmasan aprók az adagok 4)nem addig esznek, mint a magyar ember, hogy rosszul legyenek, hanem ha lassacskán kezdenek jóllakni, akkor leteszik a villát.

2014. júl. 15. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tömik maguk szeméttel 0-24 mint errefele.
2014. júl. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!