Az lenne a kérdésem hogy aki molett vagy kövér közületek ti mertek strandra menni?
Csak mert èn mióta meghíztam nem voltam strandon de most kènytelen leszek mert nyaralni megyünk ès nem akarom megfoztani az 1èves kislányom a strandolástól csak azèrt mert nekem ciki a testem
De nagyon fèlek mert arra felè sok az ismerős ès fèlek hogy kinevetnek.
Főleg hogy terhessèg alatt mindenhol megszakadt a bőröm ès nagyon csúnya :(
Én is híztam majdnem 30 kilót. Bár zavar a kövérségem, és fogyókúrázom (eddig 11 kiló lement) de ennek ellenére sosem érdekelt mások véleménye. Nehogy már otthon gubbasszak mert mások szerint kövér vagyok. És? Nem akarok én senkit felcsípni, nem akarom, hogy a fiúk körül legyeskedjenek, csak a napozást, fürdőzést akarom élvezni a gyerekemmel.
Én eljárok strandra. 1 részes fürdőruhám van, így nem mutogatom a nagy hasamat szabadon..
Mellesleg elég sok hasonló elhízott embert látok magamon kívül.
Sovány voltam, aztán vékonyra zabáltam magam. nem megyek strandra, mert szerintem engem is mindenki kinevetne, meg én undorodnék magamtól:)
mi lenne, ha nem bikiniben mennél, hanem vennél rövidgatyás egyberészest?
Igen èn is ilyen tankinit vettem hogy takarja a hasamat.
Meg szoknyát ha kijövök a vízből akkor rögtön feltudjam venni.
Èn nem azèrt akarok strandra menni hogy jól èrezzem magam,hanem hogy a kislányomnak jó legyen.
Èn is tudom hogy vannak olyan emberek akik kinevetik a a másikat mert kèpes így strandra menni.
De a kislányom miatt muszály leszek eltűrni.
Ő èrte bármit.
Èn biztos cikisen èrzem majd magam dehát ez az èn hibám is sajnos :(
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!