Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lenne a kérdésem hogy aki...

Az lenne a kérdésem hogy aki molett vagy kövér közületek ti mertek strandra menni?

Figyelt kérdés

Csak mert èn mióta meghíztam nem voltam strandon de most kènytelen leszek mert nyaralni megyünk ès nem akarom megfoztani az 1èves kislányom a strandolástól csak azèrt mert nekem ciki a testem

De nagyon fèlek mert arra felè sok az ismerős ès fèlek hogy kinevetnek.

Főleg hogy terhessèg alatt mindenhol megszakadt a bőröm ès nagyon csúnya :(

2014. júl. 13. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyan, ha elfogadod magadat, mindenki elfogad! :) Nekem nem az alakommal volt bajom, hanem az orrommal, majdnem plasztikáztattam - csak a pasim hisztizett, hogy ne meg miért, és igaza volt -, de mára sikerült megszeretnem és nem zavar. Meg aztán, szerintem a strandon senki nem idegeneket stíröl, hacsak nem Abercrombie meg Victorias secret modellek, nem? Jó strandolást! :)
2014. júl. 13. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak érezd jól magad. Hidd el senki sem fogja azt figyelni, hogy milyen hibáid vannak, már ha hibának lehet egyáltalán nevezni. Ne foglalkozz másokkal.
2014. júl. 13. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is híztam majdnem 30 kilót. Bár zavar a kövérségem, és fogyókúrázom (eddig 11 kiló lement) de ennek ellenére sosem érdekelt mások véleménye. Nehogy már otthon gubbasszak mert mások szerint kövér vagyok. És? Nem akarok én senkit felcsípni, nem akarom, hogy a fiúk körül legyeskedjenek, csak a napozást, fürdőzést akarom élvezni a gyerekemmel.

Én eljárok strandra. 1 részes fürdőruhám van, így nem mutogatom a nagy hasamat szabadon..

Mellesleg elég sok hasonló elhízott embert látok magamon kívül.

2014. júl. 13. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Sovány voltam, aztán vékonyra zabáltam magam. nem megyek strandra, mert szerintem engem is mindenki kinevetne, meg én undorodnék magamtól:)

mi lenne, ha nem bikiniben mennél, hanem vennél rövidgatyás egyberészest?

2014. júl. 13. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Én merek. Aki emiatt kiröhög, annak a véleményére amúgy sem adnék, mert egy felszínes hülye. Az más kérdés, hogy ízlésesen öltözöm mellé - mellben jó, csinos, nem itt-ott kivágott egyrészesben megyek, nem hájkibuggyantó incifinci bikiniben.
2014. júl. 13. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem leszek álszent, nem megyek strandra, amióta meghíztam. Es igenis lenézik a kövéreket, még az utcán is, nem még a strandon... nem fog senki nyilvánosan kinevetni, vagy megjegyzést tenni rád, de a véleményük ott lesz az arcukon.
2014. júl. 13. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan gondolom mint az utolsó válaszoló. Persze, nem azt mondom, hogy aki kövér az nem mehet, az nem szórakozhat, de én nem tudok. Örülök, hogy sokan el tudják magukat fogadni és én is szeretném, de nem tudom. Rengeteget piszkáltak, csúfoltak és még sosem dicsértek meg semmiért és itt most nem csak a külsőmre gondolok. Nincs semmi önbizalmam és csak sokkal rosszabbul érzem magam a többi szép lány láttán. Mikor meglátok egy nálam nagyobb lányt, nőt akkor azon gondolkozok, hogy hogyan képes erre, hogy van ennyi önbizalma és hogyan tudja magát így elengedni, jól érezni magát. Én már tavaly sem strandoltam, most sem áll szándékomban. Néha adódnak olyan helyzetek, mikor "muszáj", de ezeket próbálom elkerülni. Ettől függetlenül ezek nagyon ciki helyzetek a barátaim, családom előtt is, főleg az osztálykirándulásokon. Mindig csak ültem a parton/medence szélén és néztem őket, tudták a választ, de mindig kérdezgették, hogy miért nem fürdök. Nyilván senki, max. gyerekek vagy bunkó fiatalok nevetne ki, de mindenki megnéz, bámul és nem a szexi testem miatt. Mindenkinek megvan a véleménye és érzem, látom rajtuk, hogy az nem pozitív. Mindig félek és azon jár az eszem, hogy mit gondolhat és később majd biztos jól kibeszélnek a barátaikkal. Ruhában, felöltözve nem ilyen súlyosak az aggályaim, de fürdőruhában...pedig vannak nálam(167/75) kövérebbek is, de őket is mindig szebbnek látom...
2014. júl. 14. 01:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen èn is ilyen tankinit vettem hogy takarja a hasamat.

Meg szoknyát ha kijövök a vízből akkor rögtön feltudjam venni.

Èn nem azèrt akarok strandra menni hogy jól èrezzem magam,hanem hogy a kislányomnak jó legyen.

Èn is tudom hogy vannak olyan emberek akik kinevetik a a másikat mert kèpes így strandra menni.

De a kislányom miatt muszály leszek eltűrni.

Ő èrte bármit.

Èn biztos cikisen èrzem majd magam dehát ez az èn hibám is sajnos :(

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 14. 06:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki idegenként veled foglalkozik a strandon, hogy "úristen, hogy mer így ide jönni", az vessen magára, nekem is megvan róluk a véleményem. Te érezd jól magad a kislányoddal, családoddal, nem te vagy az egyetlen, aki meghízik terhesség alatt, és igen, a kis csitri, mindenkit leszóló pláza..-k is, akik strandra is teljes sminkben mennek (lásd "Hogy sminkeljek strandra" c. kérdések) csak annyi agyuk nincs, hogy ezt felfogják. Majd elmúlik, kinek több, kinek kevesebb idő alatt. Ha meg ezen rágod magad, hogy a többiek mit szólnak, még nehezebb lesz, úgyhogy csak pozitívan. Jó pihenést! :)
2014. júl. 14. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!