Ilyen alakkal strandra?
Ritmikus sport gimnasztikáztam, de történt egy nagyobb balesetem, comb, váll törés, meg minden "szép és jó" a lényeg az, hogy több mint 1 éve nem edzettem, nemigazán lettem súlyra több mert 3 kg-val vagyok több mint előtte, de eléggé eldeformálódott a testem, nincsenek meg az izmaim. Az edzőmmel most megbeszéltünk egy új étrendet, de az edzést csak szeptembertől kezdhetem megint. Addig itthon futok meg amit magamtól tudok. Tavalyi strandszezonom kimaradt.. De idén mehetek, vagy nagyon gáz alakom van ahhoz?
Szia!
Szerintem eggyáltalán nincs rossz alakod, ahoz képest amilyen történetet írtál le ahoz képes rosszabbat képzeltem. Jó alakod van, simán:)
Remélem Segítettem!!!:D
Ezt felesleges is volt megkérdezni,ha valaki kicsit erősebb,ducibb akkor bent ücsörögjön egész nyáron?! A-aa ;)
Semmi gond nincs veled,van aki százszor rosszabbul néz ki.
ugyan miért ne mehetnél????? -.-"
akármilyen alakkal m ehetsz, nem tiltja semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!