Nektek hogy tetszik ez a köröm?
Nekem nem tetszik, de nem is én akarom megcsináltatni.
Neked tetszik, te meg szeretnéd csináltatni. Mi is itt a kérdés?
Itt a kérdés az, hogy nektek hogy tetszik, ahogy a felső sorban is olvashattad. Nyilván azért kérdeztem, mert bizonytalan vagyok, és érdekel mások véleménye is.
A konkrétan válaszolóknak köszönöm.
Nekem ezektől a virágoktól herótom van. Meg ezek a kígyószerű kacskaringók se tetszenek és a kis virágocskákhoz így nem is passzol, ha kígyónak nézed. :D Mondjuk én eleve nem bírom a műkörmöket, ez tény.
A forma és az alap nem olyan rossz, ha már mű, de a minta nem tetszik. A virágok nélkül jobban tetszene, bár akkor sem fekete indákat tennék rá.
De ne egy idegen véleménye befolyásoljon soha. Ha neked tetszik, akkor nincs gond, az a lényeg. Sanszos, hogy soha az életben nem fogunk még csak találkozni sem, de ha ismernélek sem az lenne a fontos, hogy milyen a körmöd. Ha tetszik, csináltasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!